Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
arkadaşlar bu zeytinburnundaki pistin telefonunu bilen varmı? ben bi organizasyon yapıcam arkadaşlarla.Bide bize uyguladıkları tarifeyi herkese uyguluyorlar mı acaba?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdivideomu bızıklama sakın orjinal videonun sesli hali geçerli bir şekilde buradan kaydedip oynama yapılmasını kabul etmem:PAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzaman ben go pro ıle bı countryman aldırabılırım heralde

Bir yorum yaz:
-
Ozaman ben go pro ıle bı countryman aldırabılırım heraldeAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet mesela videonun sesli halini isteyenler aralarında bana para toplayıp bir mini alabilirler modele yıla takılmam
Bir yorum yaz:
-
Abı yenge gormesın bu mesajı ben bıle kurtaramam sonraAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAh bu kadınlar paradan baska seyler de var hayatta :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verditeklif fena değil değerlendirmeye alacağım:PAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSole Baranx'i alip uzaklara gotursem, sende 1 hafta 10 gun kafayi dinlesen? Bole bir teklife sesli videoya sahip olabilir miyim?
Bir yorum yaz:
-
Sole Baranx'i alip uzaklara gotursem, sende 1 hafta 10 gun kafayi dinlesen? Bole bir teklife sesli videoya sahip olabilir miyim?Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet mesela videonun sesli halini isteyenler aralarında bana para toplayıp bir mini alabilirler modele yıla takılmam
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEvet mesela videonun sesli halini isteyenler aralarında bana para toplayıp bir mini alabilirler modele yıla takılmamAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAh bu kadınlar paradan baska seyler de var hayatta :P
Bir yorum yaz:
-
forumda karaborsa var =O)Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbelli bir ücret karşılığı videonun sesli halini elden teslim ederim saygılar:P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibelli bir ücret karşılığı videonun sesli halini elden teslim ederim saygılar:P
Bir yorum yaz:
-
düzgün saydıysam 8. mi ne olmuşum ben saymıyom bunu yarışı
bi daha ki go kart buluşmasında iyi araba almadan başlmam yarışa
Bir yorum yaz:
-
Eline saglık Berna
Bu arada bayagı bir kişi varmıs arkamda
Ümitle ve Ozanla kapısmaktan arkamda kim var bilmiyordum
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: