Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Simdi izledim Cok keyifli olmus.. Bizde bulusmamizda yapacaktik ama deniz kenarinda ickilerimizi yudumlarken arada kaynadi
Yine de bir aksam Izmir olarak bizde organize etmeliyiz
Tabi once ben bi 10 kilo falan veriyim. En azindan Ozgur Simav'la kafa kafaya gelme ihtimalim olsun
İstanbul ekibi sağlam buluşuyo valla İzmirde bi buluşma olsa kafile olarak gelinirde aslında kalıcak yer mer siz ayarlayın haber verin gerçi benim çok sağlam arkadaşlarım var izmirde gelince kalıcak yer sorunu yok hatta benle beraber birkaç kişi daha benimle gelir siz yılbaşından önce bişeyler düşünün
Nazlı beni kandırdılar sorma en arkadan başladım dandik arabayla sadece 2 kişiyi geçtim Alen'i yakalayamadım sonra bir frene dokundum sonra arabanın burnu oynayınca tapa gaz gittim.. Bir sonraki seferde tek rakibim Aren yada Gökhan olur
Ek not: Alen ayıp be spin falan atmışsın bide tapa gaz ile seni yakalayamadıysam harbi gitmemiş benim araba.. Para iadesi talep ediyorum
Sen yanlıs anlamıssın kameraya bir kez olsun çıkabilin diye orada size dogru döndüm bu arada aynı kiloda olup bana sadece 2 araba uzakta beni geçemedin bir de arabaya suc atıyorsun neyse rövanş yaparız yanyana kalkarız.
5 spin, 2 bariyer bulusmam oldu benim ikinci carpisimda bariyere pistin sekli degisti alen abiyle iyi kapismisiz, talha abiyle de baya kapistik sonrasin da. Cidden egelenceliydi, herkese tesekkurler
Valla ozan senle bayaa bir dönmüşüz senin spinler olmasa daha da guzel olacaktı da neyse bazı arkadaslar spin atmadıkları halde yetişememişler sen yine iyisin Hatta eşleri canavar gibi araba kullanıyor Allah kaza beladan saklasın ismini vermiycem ama bir dahaki sefere bence eşi kullansın gokartı da :P hehehhe
İstanbul ekibi sağlam buluşuyo valla İzmirde bi buluşma olsa kafile olarak gelinirde aslında kalıcak yer mer siz ayarlayın haber verin gerçi benim çok sağlam arkadaşlarım var izmirde gelince kalıcak yer sorunu yok hatta benle beraber birkaç kişi daha benimle gelir siz yılbaşından önce bişeyler düşünün
evel allaah kalacak yer buluruz
acikta kalirsak wishmanin ablasina siginiris bize wishin evinin anahtarini verir heueheueheu
Valla ozan senle bayaa bir dönmüşüz senin spinler olmasa daha da guzel olacaktı da neyse bazı arkadaslar spin atmadıkları halde yetişememişler sen yine iyisin Hatta eşleri canavar gibi araba kullanıyor Allah kaza beladan saklasın ismini vermiycem ama bir dahaki sefere bence eşi kullansın gokartı da :P hehehhe
üşeniyorum şimdi otoparka inmeye makina araba da kaldı alıp yükleyeceğim videoları
Arenimo bu forumun belkemigi halkla ilişkiler mudurimo Kalacak yer cok vakit olsa hemen atlar gideriz bence
Sen yanlıs anlamıssın kameraya bir kez olsun çıkabilin diye orada size dogru döndüm bu arada aynı kiloda olup bana sadece 2 araba uzakta beni geçemedin bir de arabaya suc atıyorsun neyse rövanş yaparız yanyana kalkarız.
Sonraki buluşmada önerini dikkate alıcam, diş bilemeyi sevmem ama bittin sen
Yorum Yap