Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
herkesin ayağına sağlık,,, tek kelime ile harika idi fırsatı olupta gelmeyenler kıskansın dursun =O) allah böyle güzel buluşmalarımızın devamını nasip etsin diyorum
umit alen ozan kapışması bide bizden önce çıkan guruptaki mavi beyaz sweart short giyen arkadaş ( 11 ile 3 numara) tek kelime ile süperdiler,, Benim 6 numara az bişey gideydi iyiydi yaa az kaldı tur yiyecektim valla
umit alen ozan kapışması bide bizden önce çıkan guruptaki mavi beyaz sweart short giyen arkadaş ( 11 ile 3 numara) tek kelime ile süperdiler,, Benim 6 numara az bişey gideydi iyiydi yaa az kaldı tur yiyecektim valla
Evet ben de merak ediyorum nasıl gorundu bizim kapısma video'da Tekrar mutlaka yapmalıyız yakın zamanda.
Benim araba cok gergindi ama fren koymayi unutmuslar altlar biraz bostu ustleri hizliydi sanirim egzantrik secimimden kaynaklandi hahaha avansi dip actim meth basmadim gokhan panpamla cok agar cekismeli gecti tampon tampona hatta tampon koltuga agar tacizli ruzgar tunelli fren olmadgindan gokhani fren diye kullandigim iki yer bile var hahahaha ama gokhan araban cok zengin calisiyo gozlerim yandi ozgune soyleyelim bi ayar yapsin hahahaha ben asiri eglendim go proyu bize bglasaniz gulmekten olurduk
Ozan spin atmayaydı iyiydi ama Ümitle fena cekistik gercekten bi ara önümüz kalabalıklastı spin atan atana kendimi Days Of Thunderda gib hissettim gaz kesmeden yola devam video biraz buyuk simdi onu halletmeye ugrasıcam bakalım Arenle Gokhan baskanın kapısması 10 numaraydı bi ara Aren frensiz daldı Gokhana tamam gece bitti dedik ama dostca ayrıldırlar heheh
Yorum Yap