Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi al onu da gel sirince'ye gideriz, sarap iceriz orda, harika olur bak)
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi al onu da gel sirince'ye gideriz, sarap iceriz orda, harika olur bak)
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Berna
o zaman sayın adminler başka bir başlık altında da günü birlik bolu orman göl et gibi bir organizasyonda düşünebilirsiniz
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göstero zaman sayın adminler başka bir başlık altında da günü birlik bolu orman göl et gibi bir organizasyonda düşünebilirsiniz
Yorum Yap
-
Berna
laptop kucağımda evin değişik yerlerinde yuvarlanıyorum hala şimdi bi dışarı çıkacağım dönüşte arabadan alıp yüklerim
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlaptop kucağımda evin değişik yerlerinde yuvarlanıyorum hala şimdi bi dışarı çıkacağım dönüşte arabadan alıp yüklerim
Yorum Yap
-
Aren bey, İzmirde sağlam arkadaşlarım var dedin ? yakışıklılarmı zaaaaaa1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDostum seninle kapisamadik hic (donuste e5'te ki kapisma haric))
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla o daha atraksiyon içerecekti ama benim önüme gelen vitonun sağından arı maya gibi telha abi girmesiydi iyiydi yaa ,, adam bi sağa kacım dedi sağından telha abi vınlayınca adam en solda bi sol şerit daha aradı önümde =O) ozan abi günün birinde banada üst devirleri iyi ceviren bi go kart denk gelir o zaman alırım pistlerde tampon tozunuzu
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
Yorum Yap