Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

alen abi süper olmuş eline sağlık

Yorum Yap

Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bayramdan sonra bı daha yapalım biraz daha erken olsun bence daha cok binelim 10 dakka yetmiyor herkesin ayağına saglık
      bayramdan sonraya +1 derim hemen =O) hem gündüz vakti yaparsak sanırım daha çok keyif alırız go pro görüntüleri daha net olur =O)

Yorum Yap

5 spin, 2 bariyer bulusmam oldu benim ikinci carpisimda bariyere pistin sekli degisti alen abiyle iyi kapismisiz, talha abiyle de baya kapistik sonrasin da. Cidden egelenceliydi, herkese tesekkurler

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          bayramdan sonraya +1 derim hemen =O) hem gündüz vakti yaparsak sanırım daha çok keyif alırız go pro görüntüleri daha net olur =O)
          Dostum seninle kapisamadik hic (donuste e5'te ki kapisma haric))

Yorum Yap

herşey çok iyiydi ama Dün gece bana playstation oynarken ki "abi bu kol da vallahi birsey var" laflarını cok hatırlattı

Neden acaba ?

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Simdi izledim Cok keyifli olmus.. Bizde bulusmamizda yapacaktik ama deniz kenarinda ickilerimizi yudumlarken arada kaynadi
              Yine de bir aksam Izmir olarak bizde organize etmeliyiz
              Tabi once ben bi 10 kilo falan veriyim. En azindan Ozgur Simav'la kafa kafaya gelme ihtimalim olsun
              İstanbul ekibi sağlam buluşuyo valla İzmirde bi buluşma olsa kafile olarak gelinirde aslında kalıcak yer mer siz ayarlayın haber verin gerçi benim çok sağlam arkadaşlarım var izmirde gelince kalıcak yer sorunu yok hatta benle beraber birkaç kişi daha benimle gelir siz yılbaşından önce bişeyler düşünün

Yorum Yap

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Nazlı beni kandırdılar sorma en arkadan başladım dandik arabayla sadece 2 kişiyi geçtim Alen'i yakalayamadım sonra bir frene dokundum sonra arabanın burnu oynayınca tapa gaz gittim.. Bir sonraki seferde tek rakibim Aren yada Gökhan olur
                Ek not: Alen ayıp be spin falan atmışsın bide tapa gaz ile seni yakalayamadıysam harbi gitmemiş benim araba.. Para iadesi talep ediyorum
                Sen yanlıs anlamıssın kameraya bir kez olsun çıkabilin diye orada size dogru döndüm bu arada aynı kiloda olup bana sadece 2 araba uzakta beni geçemedin bir de arabaya suc atıyorsun neyse rövanş yaparız yanyana kalkarız.
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  5 spin, 2 bariyer bulusmam oldu benim ikinci carpisimda bariyere pistin sekli degisti alen abiyle iyi kapismisiz, talha abiyle de baya kapistik sonrasin da. Cidden egelenceliydi, herkese tesekkurler
                  Valla ozan senle bayaa bir dönmüşüz senin spinler olmasa daha da guzel olacaktı da neyse bazı arkadaslar spin atmadıkları halde yetişememişler sen yine iyisin Hatta eşleri canavar gibi araba kullanıyor Allah kaza beladan saklasın ismini vermiycem ama bir dahaki sefere bence eşi kullansın gokartı da :P hehehhe

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    İstanbul ekibi sağlam buluşuyo valla İzmirde bi buluşma olsa kafile olarak gelinirde aslında kalıcak yer mer siz ayarlayın haber verin gerçi benim çok sağlam arkadaşlarım var izmirde gelince kalıcak yer sorunu yok hatta benle beraber birkaç kişi daha benimle gelir siz yılbaşından önce bişeyler düşünün
                    evel allaah kalacak yer buluruz
                    acikta kalirsak wishmanin ablasina siginiris bize wishin evinin anahtarini verir heueheueheu

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Valla ozan senle bayaa bir dönmüşüz senin spinler olmasa daha da guzel olacaktı da neyse bazı arkadaslar spin atmadıkları halde yetişememişler sen yine iyisin Hatta eşleri canavar gibi araba kullanıyor Allah kaza beladan saklasın ismini vermiycem ama bir dahaki sefere bence eşi kullansın gokartı da :P hehehhe
                      üşeniyorum şimdi otoparka inmeye makina araba da kaldı alıp yükleyeceğim videoları

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Arenimo bu forumun belkemigi halkla ilişkiler mudurimo Kalacak yer cok vakit olsa hemen atlar gideriz bence

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aynen işler yoğun abi yarın gece baba Çine gider hayat bana guzel yaaaa

Yorum Yap

Abi havalar cok bozmadan gidelim, mis gibi ege havasini alalim gelelim ya. Tatil gibi gelir valla.

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Sen yanlıs anlamıssın kameraya bir kez olsun çıkabilin diye orada size dogru döndüm bu arada aynı kiloda olup bana sadece 2 araba uzakta beni geçemedin bir de arabaya suc atıyorsun neyse rövanş yaparız yanyana kalkarız.
                              Sonraki buluşmada önerini dikkate alıcam, diş bilemeyi sevmem ama bittin sen

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Abi havalar cok bozmadan gidelim, mis gibi ege havasini alalim gelelim ya. Tatil gibi gelir valla.
                                Sonunda Alini boşatacaksınız benden Bekarlıgın tadını cıkarın

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X