alen abi süper olmuş eline sağlık
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBayramdan sonra bı daha yapalım biraz daha erken olsun bence daha cok binelim 10 dakka yetmiyor herkesin ayağına saglık
Yorum Yap
-
Ozanbalta
5 spin, 2 bariyer bulusmam oldu benim ikinci carpisimda bariyere pistin sekli degisti alen abiyle iyi kapismisiz, talha abiyle de baya kapistik sonrasin da. Cidden egelenceliydi, herkese tesekkurler
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbayramdan sonraya +1 derim hemen =O) hem gündüz vakti yaparsak sanırım daha çok keyif alırız go pro görüntüleri daha net olur =O)
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi izledim Cok keyifli olmus.. Bizde bulusmamizda yapacaktik ama deniz kenarinda ickilerimizi yudumlarken arada kaynadi
Yine de bir aksam Izmir olarak bizde organize etmeliyiz
Tabi once ben bi 10 kilo falan veriyim. En azindan Ozgur Simav'la kafa kafaya gelme ihtimalim olsun
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazlı beni kandırdılar sorma en arkadan başladım dandik arabayla sadece 2 kişiyi geçtim Alen'i yakalayamadım sonra bir frene dokundum sonra arabanın burnu oynayınca tapa gaz gittim.. Bir sonraki seferde tek rakibim Aren yada Gökhan olur
Ek not: Alen ayıp be spin falan atmışsın bide tapa gaz ile seni yakalayamadıysam harbi gitmemiş benim araba.. Para iadesi talep ediyorum
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster5 spin, 2 bariyer bulusmam oldu benim ikinci carpisimda bariyere pistin sekli degisti alen abiyle iyi kapismisiz, talha abiyle de baya kapistik sonrasin da. Cidden egelenceliydi, herkese tesekkurler
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul ekibi sağlam buluşuyo valla İzmirde bi buluşma olsa kafile olarak gelinirde aslında kalıcak yer mer siz ayarlayın haber verin gerçi benim çok sağlam arkadaşlarım var izmirde gelince kalıcak yer sorunu yok hatta benle beraber birkaç kişi daha benimle gelir siz yılbaşından önce bişeyler düşünün
acikta kalirsak wishmanin ablasina siginiris bize wishin evinin anahtarini verir heueheueheu
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla ozan senle bayaa bir dönmüşüz senin spinler olmasa daha da guzel olacaktı da neyse bazı arkadaslar spin atmadıkları halde yetişememişler sen yine iyisin Hatta eşleri canavar gibi araba kullanıyor Allah kaza beladan saklasın ismini vermiycem ama bir dahaki sefere bence eşi kullansın gokartı da :P hehehhe
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul ekibi sağlam buluşuyo valla İzmirde bi buluşma olsa kafile olarak gelinirde aslında kalıcak yer mer siz ayarlayın haber verin gerçi benim çok sağlam arkadaşlarım var izmirde gelince kalıcak yer sorunu yok hatta benle beraber birkaç kişi daha benimle gelir siz yılbaşından önce bişeyler düşünün
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Abi havalar cok bozmadan gidelim, mis gibi ege havasini alalim gelelim ya. Tatil gibi gelir valla.
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen yanlıs anlamıssın kameraya bir kez olsun çıkabilin diye orada size dogru döndüm bu arada aynı kiloda olup bana sadece 2 araba uzakta beni geçemedin bir de arabaya suc atıyorsun neyse rövanş yaparız yanyana kalkarız.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi havalar cok bozmadan gidelim, mis gibi ege havasini alalim gelelim ya. Tatil gibi gelir valla.
Yorum Yap
Yorum Yap