Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

herkesin ayagina saglik , zevkli bi yaris oldu

Yorum Yap

Çok Güzel Bi Gündü Herkezın Ayagına Sağlık Çok Zevklıydı TŞKLER herkeze....
      2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

herkesin ayağına sağlık,,, tek kelime ile harika idi fırsatı olupta gelmeyenler kıskansın dursun =O) allah böyle güzel buluşmalarımızın devamını nasip etsin diyorum

Yorum Yap

Bayramdan sonra bı daha yapalım biraz daha erken olsun bence daha cok binelim 10 dakka yetmiyor herkesin ayağına saglık

Yorum Yap

Cok cok guzel bir geceydi hepinize tesekkurler.

Simdilik bu karelerle idare edin yarin video hazirlayacagim elinde baska resimler olanlar da paylasirsa super olur(hizli sofor Berna sozum sana
            Eklenen Dosyalar
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Gecenin en bomba kapismasi hangisiydi acaba)))

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Gecenin en bomba kapismasi hangisiydi acaba)))
                Video'dan gorucez abi

Yorum Yap

umit alen ozan kapışması bide bizden önce çıkan guruptaki mavi beyaz sweart short giyen arkadaş ( 11 ile 3 numara) tek kelime ile süperdiler,, Benim 6 numara az bişey gideydi iyiydi yaa az kaldı tur yiyecektim valla

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    umit alen ozan kapışması bide bizden önce çıkan guruptaki mavi beyaz sweart short giyen arkadaş ( 11 ile 3 numara) tek kelime ile süperdiler,, Benim 6 numara az bişey gideydi iyiydi yaa az kaldı tur yiyecektim valla
                    Evet ben de merak ediyorum nasıl gorundu bizim kapısma video'da Tekrar mutlaka yapmalıyız yakın zamanda.

Yorum Yap

Videolar var elimde bugün halledeceğim)

Yorum Yap

Benim araba cok gergindi ama fren koymayi unutmuslar altlar biraz bostu ustleri hizliydi sanirim egzantrik secimimden kaynaklandi hahaha avansi dip actim meth basmadim gokhan panpamla cok agar cekismeli gecti tampon tampona hatta tampon koltuga agar tacizli ruzgar tunelli fren olmadgindan gokhani fren diye kullandigim iki yer bile var hahahaha ama gokhan araban cok zengin calisiyo gozlerim yandi ozgune soyleyelim bi ayar yapsin hahahaha ben asiri eglendim go proyu bize bglasaniz gulmekten olurduk

Yorum Yap

Bı dahaki sefere süreli olan bı yere gidelim pist büyük oldugundan cok kopmalar oluyo ama hersey güzeldi yüzüm simsiyah olmus ewe gelince anladım

Yorum Yap

Ozan spin atmayaydı iyiydi ama Ümitle fena cekistik gercekten bi ara önümüz kalabalıklastı spin atan atana kendimi Days Of Thunderda gib hissettim gaz kesmeden yola devam video biraz buyuk simdi onu halletmeye ugrasıcam bakalım Arenle Gokhan baskanın kapısması 10 numaraydı bi ara Aren frensiz daldı Gokhana tamam gece bitti dedik ama dostca ayrıldırlar heheh

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

3 NUMARA ben denız rakıp bulamadım bızm grapta ama bidahakıne atarlılarla yürüyecez
                              2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Arenle Gokhan bir cıktılar arabalardan sanki savastan cıkmıslar da Viyanayı bi kusatıp gelmisler

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X