herkesin ayagina saglik , zevkli bi yaris oldu
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
34tb9544
Bayramdan sonra bı daha yapalım biraz daha erken olsun bence daha cok binelim 10 dakka yetmiyor herkesin ayağına saglık
Yorum Yap
-
Cok cok guzel bir geceydi hepinize tesekkurler.
Simdilik bu karelerle idare edin yarin video hazirlayacagim elinde baska resimler olanlar da paylasirsa super olur(hizli sofor Berna sozum sanaEklenen Dosyalar- ImageUploadedByTapatalk HD1350601083.334776.jpg (33.8 KB, 43 görüntüleme)
- ImageUploadedByTapatalk HD1350601097.019446.jpg (54.0 KB, 43 görüntüleme)
- ImageUploadedByTapatalk HD1350601108.688728.jpg (39.6 KB, 43 görüntüleme)
- ImageUploadedByTapatalk HD1350601122.544196.jpg (43.2 KB, 43 görüntüleme)
- ImageUploadedByTapatalk HD1350601139.003979.jpg (31.7 KB, 43 görüntüleme)
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGecenin en bomba kapismasi hangisiydi acaba)))
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterumit alen ozan kapışması bide bizden önce çıkan guruptaki mavi beyaz sweart short giyen arkadaş ( 11 ile 3 numara) tek kelime ile süperdiler,, Benim 6 numara az bişey gideydi iyiydi yaa az kaldı tur yiyecektim valla
Yorum Yap
-
Berna
-
Benim araba cok gergindi ama fren koymayi unutmuslar altlar biraz bostu ustleri hizliydi sanirim egzantrik secimimden kaynaklandi hahaha avansi dip actim meth basmadim gokhan panpamla cok agar cekismeli gecti tampon tampona hatta tampon koltuga agar tacizli ruzgar tunelli fren olmadgindan gokhani fren diye kullandigim iki yer bile var hahahaha ama gokhan araban cok zengin calisiyo gozlerim yandi ozgune soyleyelim bi ayar yapsin hahahaha ben asiri eglendim go proyu bize bglasaniz gulmekten olurduk
Yorum Yap
-
34tb9544
Bı dahaki sefere süreli olan bı yere gidelim pist büyük oldugundan cok kopmalar oluyo ama hersey güzeldi yüzüm simsiyah olmus ewe gelince anladım
Yorum Yap
-
Ozan spin atmayaydı iyiydi ama Ümitle fena cekistik gercekten bi ara önümüz kalabalıklastı spin atan atana kendimi Days Of Thunderda gib hissettim gaz kesmeden yola devam video biraz buyuk simdi onu halletmeye ugrasıcam bakalım Arenle Gokhan baskanın kapısması 10 numaraydı bi ara Aren frensiz daldı Gokhana tamam gece bitti dedik ama dostca ayrıldırlar heheh
Yorum Yap
Yorum Yap