Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• SERKAN
    yanıtladı
    http://www.youtube.com/watch?v=8XvW3aXRxmM YER BURA...

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    e o zaman Gokhan bu aksam ayarlayın ok olanlarla bir organize olun ben buyuk ihtimal hafta içi gelemem cocuktan dolayı.
    milli maç var 2030da

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    e o zaman Gokhan bu aksam ayarlayın ok olanlarla bir organize olun ben buyuk ihtimal hafta içi gelemem cocuktan dolayı.

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    aslında olabilir

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ani karar verip bu gece falan yapalim

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    ortalama 15 kısı oluruz ona gore konusalım baskan

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    gelecek olanlarıntercihine göre hafta içi veya haftasonu yaparız sayı belli olsun da

Bir yorum yaz:

• Erhan.Demirisci
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ya 18-19 olsun gibi hafta içi bir tarih olsun yada 29 veya 30 olsun ben altını çizerek hafta içi bir akşam olsun diyorum yoksa çok kalabalık oluyor,,, ağız tadıyla gazlayıp keyif alamayız =O)
    Aynen katılıyorum hafta ıcı olsa cok ıyı olur

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Vay be arkadaş bizde bi karting pisti açalım o zmn

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    hafta içi olursa shemsy ,daha iyi oluyo grupla daha iyi ilgileniliyo ve süreler daha bol olur hafta sonu falan denk gelirse grup almıyolar zaten kişi sayısı belli olsa görüşcemde suan belli olmadıgı için beklemedeyz yanı

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    aynen benim dediğim yer farklı bi yer gökhan abi anlamış orayı.. siz bilirsiniz hiç farketmez ama ikisinde de otopark sıkıntımız olucak org yapmadan bi gidip görüşmek bakmak lazım

Go pistin park alanına gene minimum 10-15 araba ki bu arabalar mini ise çok rahat alır gibi,,, ama aynen kararlaştıralım bide akşam 2300 gibi olursa sanki park sorunumuz acısından daha rahat etmiş oluruz tabi ki diğer katılacakların karar ve uygun olduğu zamana göre daha kesinlik kazanır,,

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu seferki organızasyonda banada yer ayırın

yerımız fazlası ıle var aktıf ve taakıpte ol sen

Bir yorum yaz:

• Haluk
    yanıtladı
    bu seferki organızasyonda banada yer ayırın

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    aynen benim dediğim yer farklı bi yer gökhan abi anlamış orayı.. siz bilirsiniz hiç farketmez ama ikisinde de otopark sıkıntımız olucak org yapmadan bi gidip görüşmek bakmak lazım
    otopark sorunu sadece sahıle yakın olanda olur yekta yol kenarına park edılecegı ıcın ama dıger yerde park alanı vardı genıs bıze yetecek sekılde

bence once tarıhı kararlastıralım sonrada herkes o tarıhe gore ıslerını ayarlasınlaar

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X