Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
yekta yeni arabalar geldi yeniler 9 hp lik olması lazım,,,gecen hafta ben gittim iyi gidiyorlar =O) ,, hem aynı yerden bahsediyor olabiliriz,, marmara forumun tam karşınsında bu değimiz yer
yektanın dedıgı yer baska bıyer marara forumun karsısındakı yer alen abının konuyu actıgı yer yektanın soyledıgı ıse gelık restaurant var onun karsısında hemen sahıl yolunun ıc tarafında kalıyo shell benzıncının arkası
Arkadaşlar o zmn 28 inde veya 29unda olsun hem katılım daha fazla olur gibime geliyor hem de bu vesile ile bayramlaşmış oluruz
ya 18-19 olsun gibi hafta içi bir tarih olsun yada 29 veya 30 olsun ben altını çizerek hafta içi bir akşam olsun diyorum yoksa çok kalabalık oluyor,,, ağız tadıyla gazlayıp keyif alamayız =O)
yektanın dedıgı yer baska bıyer marara forumun karsısındakı yer alen abının konuyu actıgı yer yektanın soyledıgı ıse gelık restaurant var onun karsısında hemen sahıl yolunun ıc tarafında kalıyo shell benzıncının arkası
o zaman yektayımı kıracaz ilk önce org yapılcak yerde gazlar sonra gider yektanın dediği yerde gazlarız =O)
aynen benim dediğim yer farklı bi yer gökhan abi anlamış orayı.. siz bilirsiniz hiç farketmez ama ikisinde de otopark sıkıntımız olucak org yapmadan bi gidip görüşmek bakmak lazım
aynen benim dediğim yer farklı bi yer gökhan abi anlamış orayı.. siz bilirsiniz hiç farketmez ama ikisinde de otopark sıkıntımız olucak org yapmadan bi gidip görüşmek bakmak lazım
otopark sorunu sadece sahıle yakın olanda olur yekta yol kenarına park edılecegı ıcın ama dıger yerde park alanı vardı genıs bıze yetecek sekılde
bence once tarıhı kararlastıralım sonrada herkes o tarıhe gore ıslerını ayarlasınlaar
Yorum Yap