Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstero zaman yektayımı kıracaz ilk önce org yapılcak yerde gazlar sonra gider yektanın dediği yerde gazlarız =O)
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryektanın dedıgı yer baska bıyer marara forumun karsısındakı yer alen abının konuyu actıgı yer yektanın soyledıgı ıse gelık restaurant var onun karsısında hemen sahıl yolunun ıc tarafında kalıyo shell benzıncının arkası
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar o zmn 28 inde veya 29unda olsun hem katılım daha fazla olur gibime geliyor hem de bu vesile ile bayramlaşmış oluruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBayramda Çok Kalabalık Olur ama..,her yer anababa gunu olur yeaa ...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar o zmn 28 inde veya 29unda olsun hem katılım daha fazla olur gibime geliyor hem de bu vesile ile bayramlaşmış oluruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryekta yeni arabalar geldi yeniler 9 hp lik olması lazım,,,gecen hafta ben gittim iyi gidiyorlar =O) ,, hem aynı yerden bahsediyor olabiliriz,, marmara forumun tam karşınsında bu değimiz yer
Bir yorum yaz:
-
1-) talha
2-) şemsi
3-) Ozan
4-) Baran(izleyici olarak Berna)" onu kabul etmiyorum"
5-) Serkan
6-) NDG
7-) Berna
8-) Yekta
9-) Aren (ekim 20-27 hariçi)
10-) mcs+1
11) kekuti
12) can2k
13) hulki
14)escobar
15) Erhan
Bir yorum yaz:
-
1-) talha
2-) şemsi
3-) Ozan
4-) Baran(izleyici olarak Berna)" onu kabul etmiyorum"
5-) Serkan
6-) NDG
7-) Berna
8-) Yekta
9-) Aren (ekim 20-27 hariçi)
10-) mcs+1
11) kekuti
12) can2k
13) hulki
14)escobar
Bir yorum yaz:
-
Kekuti* Kerem
Can2k Can
Escobar Mert
HLK Hulki
Bunları yazın mecbur kalsınlar gelmeye
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim ben haftaya ctesi kismetse Çine giyorum 20 si 27 si arasi yokum bu tarihler arasi ise size iyi eglenceler
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTarihte ucus olmaz ise bende geliri nasip olursa
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: