1-) talha
2-) şemsi
3-) Ozan
4-) Baran(izleyici olarak Berna)" onu kabul etmiyorum"
5-) Serkan
6-) NDG
7-) Berna
8-) Yekta
9-) Aren (ekim 20-27 hariçi)
10-) yok mu artıran =O)
Sent from my iPad using Tapatalk HD[/QUOTE]
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende katılırım
dediğiniz pist çok güzel ama arabalar en son pek keyifli değildi.. isterseniz zeytinburnu sahilyolundaki shell in hemen arkasında yanyolda bi yer daha var, biraz daha ufak eski bi yer ama bütün arabaların motorlarını yenilemişler 9hp koymuşlar, öyle dışardan çok müdahele de etmiyorlar yarışırken.. 12-13dk veriyor 20tl ye, konuşup biraz daha birşey yaptırabilirim düşünürseniz alternatif olarak.. veya londra camping deki var süre de ölçüyorlar orada ama onlarında arabaları biraz yavaştı en son..
Bir yorum yaz:
-
Abicim ben haftaya ctesi kismetse Çine giyorum 20 si 27 si arasi yokum bu tarihler arasi ise size iyi eglenceler
Bir yorum yaz:
-
bende katılırım
dediğiniz pist çok güzel ama arabalar en son pek keyifli değildi.. isterseniz zeytinburnu sahilyolundaki shell in hemen arkasında yanyolda bi yer daha var, biraz daha ufak eski bi yer ama bütün arabaların motorlarını yenilemişler 9hp koymuşlar, öyle dışardan çok müdahele de etmiyorlar yarışırken.. 12-13dk veriyor 20tl ye, konuşup biraz daha birşey yaptırabilirim düşünürseniz alternatif olarak.. veya londra camping deki var süre de ölçüyorlar orada ama onlarında arabaları biraz yavaştı en son..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiİzleyic Berna gider,katılımcı Berna gelir ama tekere çivi batarsa sorumluluk kabul etmem:P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdievet ya yok oyle kenardan izlemek
Bir yorum yaz:
-
1-) talha
2-) şemsi<br />
3-) Ozan
4-) Baran(izleyici olarak Berna)" onu kabul etmiyorum"
5-) Serkan
6-) NDG
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi1-) talha
2-) şemsi
3-) Ozan
4-) Baran(izleyici olarak Berna)
5-) Serkan
Bir yorum yaz:
-
2-) şemsi
3-) Ozan
4-) Baran(izleyici olarak Berna)
Bir yorum yaz:
-
2-) şemsi
3-) Ozan
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTm O Görev Bana ait sayı ve günü belli oldumu fiyatta ben ayarlattırırm ,örnek verim millit 15 dakka 30 tl biniyodu biz arkadaslarla 25 dakka biniyoz daha ne diyim ki
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: