Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
- girişimcilik fikirlerine 10 üzerinden 10 verdim sayısalı bulunca yatırım danışmanım ol sen
- şile ağva fikri harika ama pazardan uzağız hafta içi pistin kenarına inekler otlamaya gelir aç kalırız valla
- 15 lik araçlar ve zorlu virajlar alen abinin yanık lastik kokusu isteği için sanırım =O) eeh o kadar yaptık arabalara methanol de koyalım yazılımı da ecufast yapsın bari
yooo yoo bence sen bana sponsor ol. oylesi daha makbul
kim demis ac kalacagimizi isik universitesi talebeleri cok is gorecek bu sekilde
ustelik sile yolu simdilerde cok mikemmel cuma is cikisi kopup gelen ekipler, paintball turnuvalari, ayrica izole edilmis bungalov evlerde var projemde. neyse fazla detaylandirmayayim birileri projemi calmasin ehuehuuuehueheuh
Sent from my iPad using Tapatalk HD
bah simdi canim benim MINI olmas bi kere ... madem bi ise girisiyoruz.. NDG adventure-camp olur. ayricana boyle sile agva tarafinda bi yer dusunurum cunku R60all4 sahibi cilginMINImalistler belkim offroad yapmak isterler r56'li arkadaslara atv safari keyfi sunariz amorti olarak .. birde kapali genis ferah ve akillara ziyan ozel yenetek isteyen zorlu virajlarla dolu bir pist yapilir.. birde 15hp arac koyduk mu oof aman sabahlar olmasin ..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- girişimcilik fikirlerine 10 üzerinden 10 verdim sayısalı bulunca yatırım danışmanım ol sen
- şile ağva fikri harika ama pazardan uzağız hafta içi pistin kenarına inekler otlamaya gelir aç kalırız valla
- 15 lik araçlar ve zorlu virajlar alen abinin yanık lastik kokusu isteği için sanırım =O) eeh o kadar yaptık arabalara methanol de koyalım yazılımı da ecufast yapsın bari
Girişimci İşletmeci NDG bu olaya bi el atsın diyorum
- Önce Go pistin işletmeciliğini alsın,,
- Sonra yenibosnadan 9 hp lik arabaları getirsin,,,
- Yeniliğe uyum sağlayıp londra camping den timing özelliğini transfer etsin,,
- Sonra işletmenin ismini Mini kart yapsın bizden bundan pistin müdavimi olalım
Ben bile inanamadım bu yazdıklarıma =O)
bah simdi canim benim MINI olmas bi kere ... madem bi ise girisiyoruz.. NDG adventure-camp olur. ayricana boyle sile agva tarafinda bi yer dusunurum cunku R60all4 sahibi cilginMINImalistler belkim offroad yapmak isterler r56'li arkadaslara atv safari keyfi sunariz amorti olarak .. birde kapali genis ferah ve akillara ziyan ozel yenetek isteyen zorlu virajlarla dolu bir pist yapilir.. birde 15hp arac koyduk mu oof aman sabahlar olmasin ..
Girişimci İşletmeci NDG bu olaya bi el atsın diyorum
- Önce Go pistin işletmeciliğini alsın,,
- Sonra yenibosnadan 9 hp lik arabaları getirsin,,,
- Yeniliğe uyum sağlayıp londra camping den timing özelliğini transfer etsin,,
- Sonra işletmenin ismini Mini kart yapsın bizden bundan pistin müdavimi olalım
Ben bile inanamadım bu yazdıklarıma =O)
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Yenibosna 9 hp ama pist ufak bu nasil is kardesim profesyonel bu isapan yokmudur acaba
Bir yorum yaz: