Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw nasıl üzüldüm düşmüş üzerimden arabada fark ettim yoksa inceler bulurdum mutlaka
Wishgercekolmasinlutfenman
Yorum Yap
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu foto cok guzelmis tesekkurler
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[CENTER][FONT=Book Antiqua]R 53 mini cooper S[/FONT][/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla bir kere gördüm wishman'i 17-18 yaşlarında genç bir kardeşimiz... İçindeki Mini aşkı hararetli olduğu için sürekli forumdadır kendisi, ama delikanlı kardeşimizdir
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göstero değilde pikniğin sonunda amele yanığı olmasak iyiydi hehe
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
kırmızı
NRL 41
En son düzenleyen serkan demir; 20-05-13, 21:29.[CENTER][FONT=Book Antiqua]R 53 mini cooper S[/FONT][/CENTER]
Yorum Yap
-
emreerdoven
Herkese selamlar,
Çok keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Yorum Yap
-
emreerdoven
-
Gelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..
Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler
Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..
Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim Bugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz
Resimleri bekliyorum1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDalyan boylu kenan imirzalıoğlu gibi gibi çocuk deedik kank hahaha
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZınk gol hahahahaha
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..
Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler
Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..
Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim Bugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz
Resimleri bekliyorum
Yorum Yap
Yorum Yap