Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

[CENTER][FONT=Book Antiqua]R 53 mini cooper S[/FONT][/CENTER]

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Yaw nasıl üzüldüm düşmüş üzerimden arabada fark ettim yoksa inceler bulurdum mutlaka
      Neyyyyy??? Ya yasli adama saka yapmayin ya... Uzak ellerde ya bisey olsa bana?

Wishgercekolmasinlutfenman

Yorum Yap

Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        bu foto cok guzelmis tesekkurler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
        ikinizi yanyana görünce dayanamadım araba kullanırken kendim çektim beğenmene sevindim.

Yorum Yap

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Valla bir kere gördüm wishman'i 17-18 yaşlarında genç bir kardeşimiz... İçindeki Mini aşkı hararetli olduğu için sürekli forumdadır kendisi, ama delikanlı kardeşimizdir
          Hep forumdaymismis... Size gore bir sabaha karsi 3 de girdim, simdide sizde saat aksamustu 7 ye geliyo... N'aptik 16 saat? Tabakhanede calisiyoz Baranx Bey, mavi bile degil komur karasi yakaliyim ben. :-(

Yorum Yap

o değilde pikniğin sonunda amele yanığı olmasak iyiydi hehe

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              o değilde pikniğin sonunda amele yanığı olmasak iyiydi hehe
              hahahahahahahaha yorum super

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

fotograflar cok guzel cekenin ellerine saglikkk

Yorum Yap

kırmızı
                  NRL 41

En son düzenleyen serkan demir; 20-05-13, 21:29.

Yorum Yap

Herkese selamlar,

Çok keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Yorum Yap

IMG_0424.jpgIMG_0426.jpg

Bunlarda benden

Yorum Yap

Gelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
                        Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..

Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler

Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..

Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim Bugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz

Resimleri bekliyorum
                        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Dalyan boylu kenan imirzalıoğlu gibi gibi çocuk deedik kank hahaha
                          Ahahahahahhhhaaa

Yorum Yap

Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Ahahahahahhhhaaa
                            Zınk gol hahahahaha

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Zınk gol hahahahaha
                              Savaş mı istiyosun camoonnn

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Gelen gelmeyen ve bu organizasyon icin vaktini ayiran siz degerli uyelerimize cok tesekkur ederim..
                                Ilk basta organizasyonda emegi gecen Alen ve Gokhan adminlerime, foruma ve MINI askiyla yanip tutusan ve destegini esirgemeyem NDG'ye, taaaa Antalya'dan misafirimiz olan ve getirdigi ciger ve uykulukla bize ziyafet yasatan Nihat abime cok tesekkur ederim..

Yonetim tarafinda modlarimizdan katilamayanlar pldu. Onlarda bizleri, Istanbul Parkta guzelce temsil ettiler

Gelen herkese cok tesekkurler. Bu 1. Senemizdi, daha nice bulusmalarda hep beraber olacagiz insallah.. o yuzden bizi izlemeye devam edin. Ben sohbete ordaki arkadasliga saygiya ve sevgiye bayildim.. bu da bizi farkli kilan ozelligimiz. Herkese sonsuz tesekkurler..

Ayricw jet ile halka verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim Bugun iskender abide, yarina umarim sorunu duzeltecegiz

Resimleri bekliyorum
                                Herkese tesekkur et, fotografı cekene etme, sonra resimleri bekliyormus bekle bakalım gerci verdim alen abi'de fotolar

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X