Gectigimiz persembe günüydü sanırım 35 plaka 2013 gp seferihisar bademler yolunda gördüm cok etkileyiciydi.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Haydi Izmir Toplanalim Artik!!!
Çöküş
X
-
Asil Yıldırım
-
Aslı Asil Yıldırım tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGectigimiz persembe günüydü sanırım 35 plaka 2013 gp seferihisar bademler yolunda gördüm cok etkileyiciydi.
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGP ile nikah mi kiydiniz yoksa
CM JCW uzerinden gorusuyoruz simdilik. Bu da olmassa r56 JCW zaten gumruk civarlarinda..
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana ozel garip bir fiyatlandirma yaptiklari icin kiyamadik ne yazikki.. Cok istedim ama olmadi.. Ileriki yillarda cikacak olan kasalardan birinde olur insalla
CM JCW uzerinden gorusuyoruz simdilik. Bu da olmassa r56 JCW zaten gumruk civarlarinda..
Tapatalk / Note 2
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdmin'im CM JCW ne istir? Yoksa aile mi genisliyo? Sana JCW Paceman yakisir.... :-)
Wishman
Degisiklik yaparken diger alternatifleri de degerlendirmek adina.. Ya tutarsa diyerek..
Canli canli CM JCW gorunce hosuma gitmedi degil.
Eh 30 yasini da devirmek uzereyim. Hayatim daha cok konfora donmeye basladi 1-2 saniyelik 0-100 kayiplarina bir senede ne kadar az uzuldugumu dusununce konforu on planda tutmak daha dogru olacagi dusuncesindeyim..
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman'im sadece degisiklik olsun diye )
Degisiklik yaparken diger alternatifleri de degerlendirmek adina.. Ya tutarsa diyerek..
Canli canli CM JCW gorunce hosuma gitmedi degil.
Eh 30 yasini da devirmek uzereyim. Hayatim daha cok konfora donmeye basladi 1-2 saniyelik 0-100 kayiplarina bir senede ne kadar az uzuldugumu dusununce konforu on planda tutmak daha dogru olacagi dusuncesindeyim..
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Asil Yıldırım
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAsil naber yaa?
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
Yorum Yap