Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Abi valla iyi bir toparlanirsak neden olmasin az kisi olacaksak izmir icinde bile toplanip birseyler yesek icsek olur yani.
IZM-5655-TCHB
Mart sonu yaparsak vakit cok kalabalik oluruz diye dusundum Kaancim, ama bunun oncesinde de kordon keyfi vs.. Yapabiliriz ben her c.tesi veya pazar makineyi hava almaya cikariyorum
Abi artik plan belli her pazar bir saat kararlastiracagiz. Sabit bir mekanda bulusacagiz. Isi olmayanlar bulusuruz az cok toparlanir sohbet muhabbet ederiz arayi acmadan. Ayrca organizasyon icin tarih kararlassin gerisini hallederiz
Abi artik plan belli her pazar bir saat kararlastiracagiz. Sabit bir mekanda bulusacagiz. Isi olmayanlar bulusuruz az cok toparlanir sohbet muhabbet ederiz arayi acmadan. Ayrca organizasyon icin tarih kararlassin gerisini hallederiz
Herkesin katılabilmesi için en uygun tarih 31 Mart gibi görünüyor arkadaşlar.ufak bir buluşma yapılacaksa da bir akşam,otopark sorunu olmayan bir yerde toplanabiliriz
Hepsi bende. Bundan snra olaya el atiyorum. izmiri topluyorum. Bu ne arkadas rahat alistik iyice he bundan sonra her hafta alsancak, kordon, mavisehir, bostanli, inciralti gibi guzide mekanlarda toplanip sohbetimizi muhabbetimizi edelim diyorum. Arada da buyuk organizasyonlarimizi yapariz.
Yorum Yap