Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Haydi Izmir Toplanalim Artik!!!
Çöküş
X
-
Etmiyo muymusum? Hemen bi kosu edip geliyorumAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSinavdan sonra bulusuruz...sen beni instagramda niye takipmetmiyon bkym kulagini cekicem
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Bu hafta teslim etmeleri gerekiyordu ama gelemedi. GP'yi verin o zmn dedim. Haber bekliyorumAslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan, geldimi arabamız
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Hayırlı haberler hadi. GP iyi olurAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu hafta teslim etmeleri gerekiyordu ama gelemedi. GP'yi verin o zmn dedim. Haber bekliyorum
Tapatalk / Note 2
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Yaw simav oturmaya calisma arkaya dedim sana kac kere! Bak arka gergiyi yamultmussunAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Guzelmis haktan bi bindim bugun
(
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslinda bu araba tam bana gore arkasi bagaj hahaaaa ama benim bebeleri nereye oturtucam onu cozdmedimAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw simav oturmaya calisma arkaya dedim sana kac kere! Bak arka gergiyi yamultmussun
(
Tapatalk / Note 2Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Buyuduklerinde ise arka koltuga razi olmucaklar, Mini'yi isteyecekler. O zaman yandin Pasa'm.Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCocuklar universite cagina geldiler hala bebe diosun baskan
)
(ne kadar yaslandigini vurgulamak istedim
))
Tapatalk / Note 2
Yes, its Ikiz....
P.s: Yasemin Giovanni konusunda avucunu yalayacagini simdiden biliyo. Bizde bu yuzden para biriktiriyoz...
Yorum Yap
-
Gp ye bittim bi gormeye gelecegım ozgorkeyde degilmi ?
Haftaya bulusalm artık gercekten uzun zaman oldu bulusacagız dıye dıye bıtırdık her haftayı..
haftaya haftasonu 30 derecelerı bulacakmıs hava beach club a falan bıle gıdeblırız
bu baslıktan devam etmeyıp haftaya bulusuyoruz ızmır adı altında bır baslıktan gıdersek daha garantı olur gıbı
Yorum Yap

Yorum Yap