Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Wishman'im sadece degisiklik olsun diye )
Degisiklik yaparken diger alternatifleri de degerlendirmek adina.. Ya tutarsa diyerek..
Canli canli CM JCW gorunce hosuma gitmedi degil.
Eh 30 yasini da devirmek uzereyim. Hayatim daha cok konfora donmeye basladi 1-2 saniyelik 0-100 kayiplarina bir senede ne kadar az uzuldugumu dusununce konforu on planda tutmak daha dogru olacagi dusuncesindeyim..
Admin'im CM JCW ne istir? Yoksa aile mi genisliyo? Sana JCW Paceman yakisir.... :-)
Wishman
Wishman'im sadece degisiklik olsun diye )
Degisiklik yaparken diger alternatifleri de degerlendirmek adina.. Ya tutarsa diyerek..
Canli canli CM JCW gorunce hosuma gitmedi degil.
Eh 30 yasini da devirmek uzereyim. Hayatim daha cok konfora donmeye basladi 1-2 saniyelik 0-100 kayiplarina bir senede ne kadar az uzuldugumu dusununce konforu on planda tutmak daha dogru olacagi dusuncesindeyim..
Bana ozel garip bir fiyatlandirma yaptiklari icin kiyamadik ne yazikki.. Cok istedim ama olmadi.. Ileriki yillarda cikacak olan kasalardan birinde olur insalla
CM JCW uzerinden gorusuyoruz simdilik. Bu da olmassa r56 JCW zaten gumruk civarlarinda..
Tapatalk / Note 2
Admin'im CM JCW ne istir? Yoksa aile mi genisliyo? Sana JCW Paceman yakisir.... :-)
Bana ozel garip bir fiyatlandirma yaptiklari icin kiyamadik ne yazikki.. Cok istedim ama olmadi.. Ileriki yillarda cikacak olan kasalardan birinde olur insalla
CM JCW uzerinden gorusuyoruz simdilik. Bu da olmassa r56 JCW zaten gumruk civarlarinda..
Gp ye bittim bi gormeye gelecegım ozgorkeyde degilmi ?
Haftaya bulusalm artık gercekten uzun zaman oldu bulusacagız dıye dıye bıtırdık her haftayı..
haftaya haftasonu 30 derecelerı bulacakmıs hava beach club a falan bıle gıdeblırız bu baslıktan devam etmeyıp haftaya bulusuyoruz ızmır adı altında bır baslıktan gıdersek daha garantı olur gıbı
Bir yorum yaz: