Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

RunFlat mi yoksa Normal Lastik mi ??

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Luai bende zaten direkt alakası var demedim böle bişi duydum dedim ve de sizlerle paylaşmak istedim

Birde MINI RFT lere ne zaman geçti R53 lerdemi R56 lardamı ??

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bunu ne alakasi var simdi ?!?!?!?!?!?!? Bence hic alakasi yok ben 3 yildir kulaniyorum rot amortisor ve sayri hic bi sorunum yok ALLAHa sukur.

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Luai bende zaten direkt alakası var demedim böle bişi duydum dedim ve de sizlerle paylaşmak istedim

Birde MINI RFT lere ne zaman geçti R53 lerdemi R56 lardamı ??
      Ben sana demiyorum zaten bunu soyleyen kisiye dedim.... R53 te basladi.
      RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Eywallah....

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ben sana demiyorum zaten bunu soyleyen kisiye dedim.... R53 te basladi.

Yorum Yap

arac cabriosa run flat olmuyo...lastikler o kadar sertki tentenin plastik aksamlari kirildi benim en az 3 kere zingirtidan...tabiki guven kismina katiliyorum sonucta ben cocuklarimi tasiyorum arabada ama run flat lastikler benim arabayin tente aksamini cok hirpaladi...
          Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Güven konusu benide çelişkide bırakıyor abi ama galiba bende RF den vazgeçmeyeceğim gibi gözüküyor

Yorum Yap

normal al normal yaw
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Başkan ben ....bet adamım gider öle biryerde patlarki kalırım bekçi gibi ortada

Yorum Yap

çok uzun yola çıkmıyorsan al abi normal lastik, bide lastik tamir kitlerinden at bagajına zorda kaldın mı bas içine devam
                  rft ye göre ayarlanması da doğru değil yok öyle birşey.. hatta araç yumuşadığı için ön takım vb. parçalara binen yük de azalacaktır

Yorum Yap

Aslı YEKTA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    çok uzun yola çıkmıyorsan al abi normal lastik, bide lastik tamir kitlerinden at bagajına zorda kaldın mı bas içine devam
                    rft ye göre ayarlanması da doğru değil yok öyle birşey.. hatta araç yumuşadığı için ön takım vb. parçalara binen yük de azalacaktır
                    +1 aynen başkan
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

1 saat once sorsaydiniz dusunmeden normal lastik derdim. Fakat az once 2. Kopru yolunda 130 ile seyir halindeyken arabanin arkasini bir anda yanima aldim (yagisli havada). Yanimdaki tırı on camdan naklen izledim resmen. Direksiyonu son anda kirdim tirin lastiklerine gittim geldim. Nasil toparladim arabayi hala anlamis degilim. Simdi lastikcideyim otobanin ortasinda nasil birsey girmisse lastige ortada bile yok ama bildiginiz sigara dali girecek sekilde yarik var. Az kaldi bir felaket yasanacakti. Orada arabayi birakamadim (yedek lastik yok) 30km ile benzinciye gitmek zorunda kaldim. Bu sebepten lastigin icinide komple yarmisim. Runflat olsaydi tehlikesiz bir sekilde yoluma devam edecektim ama ben az once normal lastikle az kalsin tirin altina giriyordum. Hala elim ayagim titriyor heyecandan. Bu saat itibari ile kesinlikle runflat. Hatta keske 4 lastigi yenilerken runflat alsaydim....

Yorum Yap

Kardeşim Geçmiş Olsun Bende Değiştirmeyeceğim Büyük Bir İhtimalle Canımızdan Daha Önemli Değil Rahatlık Seninde Yazdıklarından Bunu Anladım....

Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        1 saat once sorsaydiniz dusunmeden normal lastik derdim. Fakat az once 2. Kopru yolunda 130 ile seyir halindeyken arabanin arkasini bir anda yanima aldim (yagisli havada). Yanimdaki tırı on camdan naklen izledim resmen. Direksiyonu son anda kirdim tirin lastiklerine gittim geldim. Nasil toparladim arabayi hala anlamis degilim. Simdi lastikcideyim otobanin ortasinda nasil birsey girmisse lastige ortada bile yok ama bildiginiz sigara dali girecek sekilde yarik var. Az kaldi bir felaket yasanacakti. Orada arabayi birakamadim (yedek lastik yok) 30km ile benzinciye gitmek zorunda kaldim. Bu sebepten lastigin icinide komple yarmisim. Runflat olsaydi tehlikesiz bir sekilde yoluma devam edecektim ama ben az once normal lastikle az kalsin tirin altina giriyordum. Hala elim ayagim titriyor heyecandan. Bu saat itibari ile kesinlikle runflat. Hatta keske 4 lastigi yenilerken runflat alsaydim....

Yorum Yap

İnsanlar karşıdan karşıya geçerken bile araba çarpabiliyor dimi ?

Benim gibi kullanan varsa sadece şehir içi ve köprü yolunda, ben normal lastiği tavsiye ederim. Yola gideceğim zaman RF'leri takıcam, zaten 2.elde RF'nin satıldığınıda görmedim genelde uçurumdan aşağı yuvarlıyorlar veya bıçak sokuyorlar
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ya Kerem muhalefet olmak için illa bişi dicen ne alakası var şimdi araba ile karşıdan karşıya gecen adamın

Herneyse Bende Lastiklerim Bittiği Zaman bıçak Sokarım

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            İnsanlar karşıdan karşıya geçerken bile araba çarpabiliyor dimi ?

Benim gibi kullanan varsa sadece şehir içi ve köprü yolunda, ben normal lastiği tavsiye ederim. Yola gideceğim zaman RF'leri takıcam, zaten 2.elde RF'nin satıldığınıda görmedim genelde uçurumdan aşağı yuvarlıyorlar veya bıçak sokuyorlar

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Ya Kerem [SIZE=5]muhalefet[/SIZE] olmak için illa bişi dicen ne alakası var şimdi araba ile karşıdan karşıya gecen adamın

Herneyse Bende Lastiklerim Bittiği Zaman bıçak Sokarım
                              Muhalefet ?

Gerek yok o rahatsızlıgı çekmenize. Ben coilover ve RF Lastikle ralli arabasına biniyormuşum gibi hissediyorum!

ne alakası var muhalefetlikle ? Olabilir lastik patlaması şanssızlık demeye çalıştım. Bu kadar zor bir benzetme yapmadıgımı düşünüyorum

Ayrıca 2008'de RF lastiklerin 2 tanesini yarmıştım CooperS'te. Normal lastikten daha vahim oluyor durum. Aklınızda olsun sonradan vay efendim bu araba dökülüyor tangır tungur ses geliyor, vay efendim belim agrıdı, kıçım ağrıdı yok böbrek taşı düşürdüm demeyin. İlla uzun yol şehir dışı gidiyorum diyen varsa yedeğinde tutsun. Yoksa şehir içinde yol yardımı aradıgında 5-10 dakkada geliyorki, zaten idarelik köpük gibi birşey var lastiğe surdugunuz. Buda sizi en yakın lastikçi/Benzinci/usta/Sanayi nereye istiyorsanız götürüyor

MUHALEFET'likle alakası yok yani Mini Duayeni
                              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aga Duayenlik konusunda sizlerin eline su dökemeyiz biz sadece nacızane fikirlerimizi belirtebiliriz siz gençler daha meraklı olduğunuz için bir sralım dedik aldık cevaplarımızı

Verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim.....

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Muhalefet ?

Gerek yok o rahatsızlıgı çekmenize. Ben coilover ve RF Lastikle ralli arabasına biniyormuşum gibi hissediyorum!

ne alakası var muhalefetlikle ? Olabilir lastik patlaması şanssızlık demeye çalıştım. Bu kadar zor bir benzetme yapmadıgımı düşünüyorum

Ayrıca 2008'de RF lastiklerin 2 tanesini yarmıştım CooperS'te. Normal lastikten daha vahim oluyor durum. Aklınızda olsun sonradan vay efendim bu araba dökülüyor tangır tungur ses geliyor, vay efendim belim agrıdı, kıçım ağrıdı yok böbrek taşı düşürdüm demeyin. İlla uzun yol şehir dışı gidiyorum diyen varsa yedeğinde tutsun. Yoksa şehir içinde yol yardımı aradıgında 5-10 dakkada geliyorki, zaten idarelik köpük gibi birşey var lastiğe surdugunuz. Buda sizi en yakın lastikçi/Benzinci/usta/Sanayi nereye istiyorsanız götürüyor

MUHALEFET'likle alakası yok yani Mini Duayeni

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X