Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
RunFlat mi yoksa Normal Lastik mi ??
Çöküş
X
-
selcukerdemir35
cem abi s001 al çok kaliteli ve saglam run flat olanları cok konforsuz bilgin olsun düz olanın al abi
Yorum Yap
-
bu hafta sonu ben de yeni lastik arayışı içinde RFT mi yoksa normal lastik mi diye çok düşündüm. Aracın üstünde olan eskimiş Dunlop SP Sport RFT ile R56 aracım R53de görmediğim hızlarda viraj alabiliyordu ve rayda gibiydi. rayda gitmek tabirini ilk defa R56 ile hissettim. Sonra Pzero Nero aldım 205/45/17... bir anda Rolls Royce konforuna kavuştum ohhh Zaten eski R53'ümde Dunlop sport Maxx vardı ama çok kayıyordu vbe hiç memnun kalmamıştım. Sonra Pzero Nero kullandım ve yol tututşu çok daha iyileşti aracın.
Lastikler henüz 50-60 km oldu, biraz daha açılması lazım ama ilk hissiyatımın Pzero Nero'ların'ın Dunlop SP Sport RFT'ler kadar iyi yol tutmadığı Contisportcontact 5P denemek istiyordum ama Lastikcinin o anda elinde yokmuş. Tirerack'de henüz denenmemiş ama en Conti'nin başarılı lastiği olduğunu başka yerlerde okumuştum.
Ben de tercihimi düz lastikten yana yaptım ama aceba Dunlop SP RFT'nin aklıma durgunluk veren yol tutuşu RFT olmasından mı, yoksa pzeroların yeniliğinden mi yoksa Dunlop SP'nin hamurunun başlı başına Pzero Nero'dan daha mı olmasından iyi onu anlayamadım...2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu hafta sonu ben de yeni lastik arayışı içinde RFT mi yoksa normal lastik mi diye çok düşündüm. Aracın üstünde olan eskimiş Dunlop SP Sport RFT ile R56 aracım R53de görmediğim hızlarda viraj alabiliyordu ve rayda gibiydi. rayda gitmek tabirini ilk defa R56 ile hissettim. Sonra Pzero Nero aldım 205/45/17... bir anda Rolls Royce konforuna kavuştum ohhh Zaten eski R53'ümde Dunlop sport Maxx vardı ama çok kayıyordu vbe hiç memnun kalmamıştım. Sonra Pzero Nero kullandım ve yol tututşu çok daha iyileşti aracın.
Lastikler henüz 50-60 km oldu, biraz daha açılması lazım ama ilk hissiyatımın Pzero Nero'ların'ın Dunlop SP Sport RFT'ler kadar iyi yol tutmadığı Contisportcontact 5P denemek istiyordum ama Lastikcinin o anda elinde yokmuş. Tirerack'de henüz denenmemiş ama en Conti'nin başarılı lastiği olduğunu başka yerlerde okumuştum.
Ben de tercihimi düz lastikten yana yaptım ama aceba Dunlop SP RFT'nin aklıma durgunluk veren yol tutuşu RFT olmasından mı, yoksa pzeroların yeniliğinden mi yoksa Dunlop SP'nin hamurunun başlı başına Pzero Nero'dan daha mı olmasından iyi onu anlayamadım...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu hafta sonu ben de yeni lastik arayışı içinde RFT mi yoksa normal lastik mi diye çok düşündüm. Aracın üstünde olan eskimiş Dunlop SP Sport RFT ile R56 aracım R53de görmediğim hızlarda viraj alabiliyordu ve rayda gibiydi. rayda gitmek tabirini ilk defa R56 ile hissettim. Sonra Pzero Nero aldım 205/45/17... bir anda Rolls Royce konforuna kavuştum ohhh Zaten eski R53'ümde Dunlop sport Maxx vardı ama çok kayıyordu vbe hiç memnun kalmamıştım. Sonra Pzero Nero kullandım ve yol tututşu çok daha iyileşti aracın.
Ben de tercihimi düz lastikten yana yaptım ama aceba Dunlop SP RFT'nin aklıma durgunluk veren yol tutuşu RFT olmasından mı, yoksa pzeroların yeniliğinden mi yoksa Dunlop SP'nin hamurunun başlı başına Pzero Nero'dan daha mı olmasından iyi onu anlayamadım...
Yok cok daha iyi tutmasi istiyorsan Yokohama Advan 08 al derimRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
arkadaş Michelin pilot 3 e para verdim, Bırak TR'yi avrupa'da bile yok lastik stokta şans yok anasını satiim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Burak
Bende pirelli p zero almistim 600 km zor dayandim yari yariya zararina sattim sonra potenza s001 aldim gayet memnunum isindiktan sonra cok daha menunum yagmurda memnunum ben menunum arkadaslar bu lastiklerden
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende pirelli p zero almistim 600 km zor dayandim yari yariya zararina sattim sonra potenza s001 aldim gayet memnunum isindiktan sonra cok daha menunum yagmurda memnunum ben menunum arkadaslar bu lastiklerden
Sent from my iPad using Tapatalk HDAslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPrelli Pzero runflat kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Olcuden olcuye, arabadan arabaya, kisiden kisiye degisiyor lastik olayi
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim 80 yaziyor 119kmh ile gidiyorsun cok kotu bir orneksin ))
Sent from Cobanogullari mobile system )
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim 80 yaziyor 119kmh ile gidiyorsun cok kotu bir orneksin ))
Sent from Cobanogullari mobile system )
Yorum Yap
Yorum Yap