Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
usta yıkılyoooooooooooooooooooooooooo tek kelıme süper kıskandım bak bro tanıdık geldı malzemeler
Usta sağol amma macera yaşadık valla ya.Gerçekten sana çok teşekkür ederim.Seninle ticaret yapmaktan çok memun oldum.Ayrıca hediyeler içinde teşekkür ederim
Tamamen kendi fikrim dodikler siyah kalsa dahada iyi durmazmiydi ?
Çok teşekkür ederim.Aslında dodikler ben aracı 6.000 km de aldığımda boyalıydı ben boyamadım fakat ben ve çevremdekiler çok beğendik.O yüzden JCW bodykit gelince lipleri filanda dodiklere uydurup boyattım.Sonuçta çevremden hep olumlu tepkiler aldım.Yoksa o lipleri boyamaya 600 TL vermek için kaşıntım yoktu ama tabi herkesin zevkine ve önerisine saygı duyarım.Hepinizin yorumu benim için ayrı kıymetlidir.
kardeşim tabıı kı de bende çok memmnunum senınle tıcaret yapmaktan,fakat tıcaretle başlayıp dostluğa dönüşmesı ışın en güzel tarafı olduğuna ınanıyorum yoksa hedıye vs. göndermezdim...En kısa zamnda 3.30 bobınlerımıde söküp sana göndereceğim sonrasında da bı ayar yaptırırsın belkı de 234.3 hp çıkarsın benım gıbı
Yoksa o lipleri boyamaya [SIZE=5]600 TL [/SIZE]vermek için kaşıntım yoktu
sen ciddimisin ?
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
o paraya Carbon lip alınıp beyaza boyarsın haberin olsun
Abi Allah askina kolay mi para kazaniyoruz. Saat kac oldu hala ofisteyim, cikip Master'a gidicem..
Halimize bak trilyonum olsa 1 metrelik plastic boyamaya 600 tl vermem, kimsede vermez.. Vermemeli.. Neyse artik, haddim deil sorgulamak.
Hayirli olsun Talhacim, kazasiz belasiz keyifli surusler..
kardeşim tabıı kı de bende çok memmnunum senınle tıcaret yapmaktan,fakat tıcaretle başlayıp dostluğa dönüşmesı ışın en güzel tarafı olduğuna ınanıyorum yoksa hedıye vs. göndermezdim...En kısa zamnda 3.30 bobınlerımıde söküp sana göndereceğim sonrasında da bı ayar yaptırırsın belkı de 234.3 hp çıkarsın benım gıbı
Bende yarin ayara gitcektim.madem oyle senden kargo gelince giderim artik acelesi yok.yine cok sagol.valla bende senin icin yapabilecegim bisey varsa sole yapiym.
Arkadaslar o lip olayinda ciddiyim.dodikler haric bildiginiz jcw bodykitin boyasiz biraktigimiz o alt kisimlarini 600 tl ye boyattim. Aramiza servis yetkilisi ile ilgili biraz sogukluk girdi.bende cok sorgulamadm.nakit 1700 biraktim ciktim.
Arkadaslar bu konuyu bosverin.firma temsilcisi forumda olmadigi icin buradan konusmak bana yakismaz.
Yorum Yap