Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiAranız da Dirt 3 oynayan var mı? Countryman var diye aldım baya da guzel bir oyun ama henuz eser yok Mini'den
-
Misafir cevap verdiGT5 için Circuit Pack ve MINI'nin de olduğu DLC paket muhakkak alınmalı. Oyuna tat ve heyecan katıyor.
Işıklandırmalı gece karting pisti harika. Ben oraya MINI Cooper S ile giriyorum. El Freni tuşum artık tepki vermiyor
Bir yorum yaz:
-
Fatih bence de yeniden gt5'i canlandıralım. Ben bu ara biraz RockSmith delisi oldum amaGece 23:00 de GT5 molası veririm her türlü
İşin gerçeği gelecek pazar düğünüm var , dolayısıyla ps3 ü pek açamıyorum ama bi 15-20 gün sonra yeniden sahalardayım. DLC de alıcam bu sefer, o jantlardan lazım bana
Bir yorum yaz:
-
FatihV konu sahibi olarak bence ilk mesajini editleyerek, tum uyelerimizin PSN Username'lerini toplamalisin
Biz az once Alen'le Battlefield3'te dusmanlari oldurmeye calistik :P sonuc; hezimet tabi... 5 vurmusuz, 26 yemisiz falan
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYeni üyelerden Playstation 3 sahipleri vardır muhakkak.
Playstation Network kullanıcı adlarımızı burada paylaşmaya devam edersek birbirimizi ekler ve online oyunlarda birlikte mücadele edebiliriz.
Şu GranTurismo5 gecelerini tekrar canlandırsak mı?
kullanıcı adım FatihV
eklemek isteyenler için tekrar baskı
Bir yorum yaz:
-
ben ne yazikki dun gece disaridaydim. bu aksamda belki yuruyuse cikacagim ama belli olmaz tabi.. en kisa zamanda katilirim
PES falan oynaniyor mu online?
Bir yorum yaz:
-
dün gece birilikte ilk oyunumu oynadım.Gerçekten çok güzel oluyormuş
Bundan sonra elimden geldiğince 11 12 arası girmeye çalışıcam.
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMisafire deniz mahsullu makarna yaptiysaniz 'yakarim' burayi.....
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMisafirim vardi bu aksam giremedeim.
Bir yorum yaz:
-
bi problem olmazsa ben de varım bugün. Sağolsun Fatih'in yolladığı Mini'yi bi hayırlayalım
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterps3 de hiç denk gelemedik nerelerdesiniz ? korkuyomusunuz gt5 de karşıma çıkmaya
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada mini için sağol Fatih.Bide yüklemişsin çok iyi olmuş.
Hadi kimler var bu gece için ? Tsukuba bizi bekler. MINI 'lerimizi apekslerle buluşturalım.
Bir yorum yaz:
-
ps3 de hiç denk gelemedik nerelerdesiniz ? korkuyomusunuz gt5 de karşıma çıkmaya
Bu arada mini için sağol Fatih.Bide yüklemişsin çok iyi olmuş.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: