Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Akaşama kan gövdeyi götürcek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Haktan mesaj alınmıştır. İlk izin günümde NFS Most Wanted için kapanıcam playstation'a

Ama katılıyorum. Oyunu basite indirger gibi olmasın arkadaşlar. Saatlerinizi verince bitiyor bu oyun ama. İnsan gbi oynayınca hemen bitmez

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    bu arada oyun 3 gun suruyor evet ama arcade yaris seven ben icin ewden cikmadigim 3 gun falan demek bu

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Fatih senin butun radarlarini falan gorebiliyorum oyun sirasinda. Emin degilim ama yarislarin ve radarlarin %95inden fazlasinin rekoru suan bende.. Acilen oyuna donmeni ve rekorlarimi kirmani rica ediyorum ki bende (dedigin gibi) 3 gunde bitirdigim single player mode'a geri doniyim

Arkadasimla iki kisilik online mode actik. pek keyifli degildi. Daha cok kisiyle guzel olur ama..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Need For Speed Most Wanted aldım ben de. Fena değil. Yarısı bitti sayılır Single Player modda.
    Hepi topu ilk alma heyecanıyla 1 gün oynadım. 2 gün daha oynansa biter single. Çok kastırıcı değil.

Online ise çok hareketli. Farklı oyun modları var. Serbest gezinirken bir anda kendinizi bi yarışın içinde veya düelloda bulabiliyorsunuz. Online için biraz çalışmak gerek.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    200 TL'ye sana kullanici adimi satarim Alen

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    superonline ile kavgalarım sonucunda iki haftadır olmayan internetimi Ttnete bagladım rahat ettim acıkcası , o yuzden oyunları filan indiremedim artık önümüzdeki maclara bakcıaz.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Bu aralar gelen gidenden forumla cok ilgilenemedim.
    Christmas oncesinde 12 oyunda cok guzel indirimler vardi. Aradan iki oyun cekiverdim
    Need For Speed Most Wanted ve Hitman (50 TL gibi fiyatlari vardi. Hitman su an D&R'da 199 TL)
    Almadigim oyunlarsa Little Big Planet Karting ve NBA 2K13

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Playstation Store 'da gezinirken gözden kaçırdığım bir GranTurismo5 eklentisi buldum. Nasıl da görmemişim bunca zaman;

Race Track & Test Track diye bişiy. Hemen yükledim. Müthiş bir düzlük veriyor ve araçların son hızlarını, G kuvvetlerini, 0-100/200 hızlanmasını, 0-400/1000m zamanını vs... ölçebiliyorsunuz.
    GT5 'in ana menüsüne ekleniyor. Keyifli

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    ps3 selcuk35

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Genclev Fifa13'te TR ligi varmi bilionuz mu

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Ben herkese soyledim yeni alacak olan Xbox alsin diye. Ama suan alinmaz bence. Seneye 4. Ceyrekte yeni xbox'in cikmasi bekleniyor.

Tabi isteyen varsa 400 TL'ye elimdeki tum parcalariyla gonderebilirim Xbox'imi..

HK @ Galaxy Note via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi xbox'un oyunlarını 5tl'ye alıyorum ben, neden xbox kullanmıyorsunuz? Butun dunya xbox kullanıyor.
    5 tl mi .Ben 2 oyuna 223 tl verdim geçen cuma.Ben en yakın camdan atlamaya gidiyorum

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben indirilebildiğini bilmiyodum.Ben genelde bi oyuna 110 tl veriyorum.44 çok iyimiş. bende indiriym bundan snr.
    Abi xbox'un oyunlarını 5tl'ye alıyorum ben, neden xbox kullanmıyorsunuz? Butun dunya xbox kullanıyor.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Talha ben oyunlari BR olarak almiyorum, indiriyorum. O yuzden degisme gibi bir imkanim yok. O yuzden daha once bir konu acmistim bu durumla ilgili. BF3'u 44 TL'ye satin aldim ben. Keske boyle bir imkan varken indirseydin. Alen'de o sekilde aldi.
    Ben indirilebildiğini bilmiyodum.Ben genelde bi oyuna 110 tl veriyorum.44 çok iyimiş. bende indiriym bundan snr.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X