Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• HAKTAN
    yanıtladı
    FatihV, Alen'in attigi mesaji bende gordum. GT5 wall'una post etmisti

Sent from Tapatalk for Galaxy Note

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    cok supper R8 kullanirim R56s 2011 ile de cok guzel viraj alirim heheheeheh

wii var bendede kullanici adi falan ne alaka anlamadim o kadar akilli mi bu kutu?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet bundan sonra gece 2300- 0000 arasını official MINIClubTR PS3 GT5 saati olarak ilan ediyoruz madem
    oleeeeyyy

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mesajı göremedim ya, nereye attın ki? PS3 ve GT5 sisteminde mesaj yok hiç, email ve sms de yok? umarım WhatsUp fln değildir, AyFonumu satalı baya oldu.

Aslında düzenli bir gün ve saati mi belirlesek standart olarak? Onun haricinde gene giren girer, ama Official MiniCTR Playstation Network Saati yapılabilir
    Evet bundan sonra gece 2300- 0000 arasını official MINIClubTR PS3 GT5 saati olarak ilan ediyoruz madem

Bu arada Fatih simdi farkına vardım Whatsapa atmısım ama son mesaj tarihiinin Mayıs olmasından suphelenmemisim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    fatih mesaj attım sana almadın sanırım aksam Haktanla onadık bir tur ısınma
    Mesajı göremedim ya, nereye attın ki? PS3 ve GT5 sisteminde mesaj yok hiç, email ve sms de yok? umarım WhatsUp fln değildir, AyFonumu satalı baya oldu.

Aslında düzenli bir gün ve saati mi belirlesek standart olarak? Onun haricinde gene giren girer, ama Official MiniCTR Playstation Network Saati yapılabilir

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Vay be o zmn ben hiç heves yapmiym ztn bu akşam yarı final maçı da var...

Peki ben bişey merak ediyorum, yıllar önce çıkan ps3 ile benim dün aldığım ps 3 teknoloji olarak aynımıdır yoksa bunlar değişiyomu sürekli?
    bildigim kadarıyla bir farkı yok sadece kasa kuculdu.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben ilk aldigimda 4 saat falan oynayamamistim guncellemeler yuzunden.. sonra da acik birakip yattim zaten ertesi sabah yine...
    Vay be o zmn ben hiç heves yapmiym ztn bu akşam yarı final maçı da var...

Peki ben bişey merak ediyorum, yıllar önce çıkan ps3 ile benim dün aldığım ps 3 teknoloji olarak aynımıdır yoksa bunlar değişiyomu sürekli?

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    ben ilk aldigimda 4 saat falan oynayamamistim guncellemeler yuzunden.. sonra da acik birakip yattim zaten ertesi sabah yine...

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bugün öğlen gibi elime geçmesini bekliyorum cihazın.akşam eve gidiym kurmaya çalışıcam.İnş kurulumu fln zor değildir çünü daha önce hiç böyle bişeyle uğraşmadım
    kurulumu kolay yardım gerekirse arayabilirsin sadece ilk kurulumda bayaa bir guncellemesi var o kadar.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    ben de buradan almıştım GT5 kardeşi mi olucaz şimdi ? Madem öyle sana da birkaç MINI göndereyim
    En kısa zamanda sistemi kurmanı ve güncellemeleri yükleyip Playstation Kullanıcı Adını paylaşmanı bekliyorum.
    bugün öğlen gibi elime geçmesini bekliyorum cihazın.akşam eve gidiym kurmaya çalışıcam.İnş kurulumu fln zor değildir çünü daha önce hiç böyle bişeyle uğraşmadım

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Ahhaha Talha ömür adamsın ya hayırlı olsun kardeşim uzun geceler bizi bekliyor desene :P
    sağol abi hepbirlikte inş...

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    abi bizde gecen gece FatihV ile oynarken ben McLaren almistim. bi baktim Fatih yanimdan boy boy......
    artik cip mi takti napti bilmiorm..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ben de buradan almıştım GT5 kardeşi mi olucaz şimdi ? Madem öyle sana da birkaç MINI göndereyim
    En kısa zamanda sistemi kurmanı ve güncellemeleri yükleyip Playstation Kullanıcı Adını paylaşmanı bekliyorum.
    fatih mesaj attım sana almadın sanırım aksam Haktanla onadık bir tur ısınma

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    aksam 458 italya dedin baktım bende yok aliyim bari

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    FatihV araba galerisi gibi adam.. Bugun bana 458 Italia'sini gondermis hediye. Sanirim 2012 OTV 2. Taksitinden kaytariyor

Sent from Tapatalk for Galaxy Note

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X