Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• HAKTAN
    yanıtladı
    @Alen: abi bende Xbox 2008den beri falan var. Ama guncelleme yapinca fw gitti sadece orjinal oynatio. Satiorm. Satarsam yenisini alicam cunku Kinect almistim Amerika'dan.

Halen PS'dan iyi oldugunu savunuyorum

Sent from Tapatalk for Galaxy Note

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar bi anda çok fena gaza geldim bunu aldım nasıl?
    http://www.syd.com.tr/Sony-Ps3-320-G...12,PR-352.html
    ben de buradan almıştım GT5 kardeşi mi olucaz şimdi ? Madem öyle sana da birkaç MINI göndereyim
    En kısa zamanda sistemi kurmanı ve güncellemeleri yükleyip Playstation Kullanıcı Adını paylaşmanı bekliyorum.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ahhaha Talha ömür adamsın ya hayırlı olsun kardeşim uzun geceler bizi bekliyor desene :P

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaşlar bi anda çok fena gaza geldim bunu aldım nasıl?
    http://www.syd.com.tr/Sony-Ps3-320-G...12,PR-352.html

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ben sanırım PS3 umu salona tasıycam malum sevgili eşim kızın odasına ses gider uyanır diyerekten oyun oynamama izin vermiyor kız uyuduktan sonra Haktan sende Xbox var mı?

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    turkiye genelinde lider PS3.. BluRay playeri almak icin yeterli bir sebep olacaktir.
    GT5 playstation icin sanirim en iyi araba simulasyonu.
    PES ve FIFA'da futboldaki en iyi eserleri

Xbox icin:
    Forza pist icin, Dirt ralli icin..
    PES ve FIFA ayni sekilde..

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    çok teşekkürler , o zmn ben hem xboxı hem ps3 ü bi araştırıym.
    Ben hem futbol hem araba yarışı oynamak istiyorum ve internet üzerinden sizlerle de oynamak istiyorum veya başkalarıyla.Durum böyle olunca bana ne tavsiye edersin?

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Piyasa degeri genel olarak 800 TL - 1000 TL arasindadir. GT5 kutulusundan alirsan genel maliyetine gore daha uygun olacaktir.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Ben Dubai'den uygun fiyata aldim. Piyasaya gore sahibinden veya gittigidiyor'da daha uyguna bulabilirsin. Tavsiyem en az 2 kontroller'in olmasi (illaki arkadaslarin gelip mac yapmak yada araba yaristirmak isteyecektir seninle )

Bir alternatif olarak Xbox'i da dusunebilirsin. GT5 Sony oyunudur, Xbox'ta bulamassin. Ancak genel olarak XBox daha iyi goruntuye sahiptir ve bu isin merkezi olarak Amerika'da PS3 cok az var. Xbox'taki Forza COK iyidir! kontrolleri daha ergonomiktir. Ancak PS3 sahipleriyle karsilikli oyun oynaman soz konusu olmaz. O'nunda kendi network'u vardir.. Bende hem Xbox hemde PS3 var.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Talha, bir adet PlayStation 3, bir adet GT5, bir adet kontroller ve bir adet Internet baglantisi yeterli olacaktir
    sonra bizleri ekle PS3 Network'e..
    Tamamdır , ben bu işle ilgileniym.Çok hoşuma gitti.Grafikler fln çok ii duruyo. Bunlar nerden alınıyor? rasgele bi elektronik marketten mi aliym yoksa bi yeri var mı?

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ya bu ne güzel bişeymiş böyle.Nasıl dahil oluyoruz bu işe? Ne alcaz ne yapcaz?
    Talha, bir adet PlayStation 3, bir adet GT5, bir adet kontroller ve bir adet Internet baglantisi yeterli olacaktir
    sonra bizleri ekle PS3 Network'e..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ben de aynı sekilde katılamadım lutfen beni ekleyiniz username destineus

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    ya bu ne güzel bişeymiş böyle.Nasıl dahil oluyoruz bu işe? Ne alcaz ne yapcaz?

Bir yorum yaz:

• Cgulse
    yanıtladı
    Ya arkadaşlar akşam biraz yoğundum katılamadım. Bu gece veya diğer geceler ben de R56 minim le pistte olucam

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bunun disinda FatihV'ye de garajima gonderdigi az biraz oynanmis ve yipratilmis MINI ve Megane icin de tesekkuru borc bilirim..
    Aslında bilerek fulleyip göndermedim o araçları, ki giriş seviye şampiyonalarda şartnameye uygun olarak kullanabilesin diye Takometrelerindeki 3-5 km 'de süspansiyon ayarı için tarafımdan yapılmış fabrika testidir Araç hediyelerimiz showroom parlaklığında her gün sürecektir

Şaka bi yana gerçekten eğlenceli oluyor. Daha kalabalık olması dileklerimle

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X