Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben haftada bir falan acip 2 saat oynuyorum. o yuzden hicbir oyun bitmiyor denebilir
    Ghost Recon ve Battlefield oynuyorum.. (Evet su an BF3 oldugunu farkettim ))
    Alen'le geceleri saldiriyoruz dusmanlarimiza...
    Ben işim olmadıgı zamanlarda bir kitleniyorum, 4-5 saat falan kalkamıyorum basından. gozlerim yaşarmaya falan baslıyor oyle bırakıyorum

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Talha ben oyunlari BR olarak almiyorum, indiriyorum. O yuzden degisme gibi bir imkanim yok. O yuzden daha once bir konu acmistim bu durumla ilgili. BF3'u 44 TL'ye satin aldim ben. Keske boyle bir imkan varken indirseydin. Alen'de o sekilde aldi.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Benim yarim kaldi, yeni birkac oyun alinca ona ara verdim

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok iyi sniper elite, ben de cok sevkle oynadim
    valla oyun bitecek diye korka korka sindire sindire oynuyorum

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Ben haftada bir falan acip 2 saat oynuyorum. o yuzden hicbir oyun bitmiyor denebilir
    Bende bayadır oynayamıyodum bu sniper oyunu ile yeniden başladım ama hakkıyla bitek cuma ve cumartesi geceleri oynayabiliyorum.

Bu arada bf3ten sıkılırsan veya bitirisen max payne ile değişirim.aklında olsun.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bende max payne bitti.Şimdi yeni 2 oyun aldım.sleeping dogs ve sniper elite(bunu BF3 yeriden aldım). Şu an sniper oynuyorum.İncelemelerde çok aman aman bişey değil denmiş ama ben bayıldım taaaaammm benlik bi oyun.
    Cok iyi sniper elite, ben de cok sevkle oynadim

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Talha bende yok. Ama elimdeki 2 oyunu bitirince bende almayi dusunuyorum BF3
    sen ne oynuyosun

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    bende max payne bitti.Şimdi yeni 2 oyun aldım.sleeping dogs ve sniper elite(bunu BF3 yeriden aldım). Şu an sniper oynuyorum.İncelemelerde çok aman aman bişey değil denmiş ama ben bayıldım taaaaammm benlik bi oyun.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Talha bende yok. Ama elimdeki 2 oyunu bitirince bende almayi dusunuyorum BF3

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaşlar battlefield 3 (ps3 için) arıyorum bulamıyorum.Varsa aranızda olan bende max payne 3 var.takas yapabiliriz.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Online indirme de güzel bi olay. Fiyat uygun. Tabi Kafa kırdıran saçbaş yolduran internet varsa biraz uzun sürüyor indirmek. Ha bi de Kap gel Cd yi FIFA PES yapalım diyen olunca makinayı kapıp gitmek için MINI sahibi olmak avantaj

NFS genelde hep Kasım'da çıkıyor. Az kalmış olsa gerek. Ovv yeah:P

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Direk alirim..

Bu arada; oyun satin alan arkadaslar icin (kendilerini hic sewmesemde) Vatan Bilgisayar'in bol bol %25 indirim gunleri oluyor. Takip edin. 180 liralik oyunu 130 TL'lerden alabilirsiniz..

Bazende benim gibi online indirmeyi deneyin. 129 TL cikiyor.. Su an FIFA 2013 bu fiyatta..

HK @ Galaxy Note via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    evet yenisi geliyormus ben de sabırsızlıkla bekliyorum valla

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    NFS 'nin yeri gönlümüzde ayrı tabi.
    Hatırlıyorum da 97 senesiydi. Diamond Monster II 12Mb graphic accelerator almıştım; sırf NFS III 'de El Nino adlı araçla takılmadan paşalar gibi oynamak için. Bu hamle ile okulda NFS III 'ü çalıştıran bilgisayarı olan çocuk diye gösterilmek de ayrı bi hazdı

Sonra PS3 'te devam tabi NFS 'ye.

Hadi Bakalım yenisi de geliyor. Kasım'da galiba. Özledik polislerden kaçmayı. Most Wanted olmayı. Uykusuz Ps3 geceleri gelsin geri:P

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X