Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Playstation / Wii / Xbox kullanıcı adlarımız
Çöküş
X
-
Ozanbalta
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende max payne bitti.Şimdi yeni 2 oyun aldım.sleeping dogs ve sniper elite(bunu BF3 yeriden aldım). Şu an sniper oynuyorum.İncelemelerde çok aman aman bişey değil denmiş ama ben bayıldım taaaaammm benlik bi oyun.
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen haftada bir falan acip 2 saat oynuyorum. o yuzden hicbir oyun bitmiyor denebilir
Ghost Recon ve Battlefield oynuyorum.. (Evet su an BF3 oldugunu farkettim ))
Alen'le geceleri saldiriyoruz dusmanlarimiza...
Bu arada bf3ten sıkılırsan veya bitirisen max payne ile değişirim.aklında olsun.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok iyi sniper elite, ben de cok sevkle oynadimsigpic
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen haftada bir falan acip 2 saat oynuyorum. o yuzden hicbir oyun bitmiyor denebilir
Ghost Recon ve Battlefield oynuyorum.. (Evet su an BF3 oldugunu farkettim ))
Alen'le geceleri saldiriyoruz dusmanlarimiza...
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha ben oyunlari BR olarak almiyorum, indiriyorum. O yuzden degisme gibi bir imkanim yok. O yuzden daha once bir konu acmistim bu durumla ilgili. BF3'u 44 TL'ye satin aldim ben. Keske boyle bir imkan varken indirseydin. Alen'de o sekilde aldi.sigpic
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen indirilebildiğini bilmiyodum.Ben genelde bi oyuna 110 tl veriyorum.44 çok iyimiş. bende indiriym bundan snr.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi xbox'un oyunlarını 5tl'ye alıyorum ben, neden xbox kullanmıyorsunuz? Butun dunya xbox kullanıyor.sigpic
Yorum Yap
-
Genclev Fifa13'te TR ligi varmi bilionuz mu1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
-
Fatih V.
Playstation Store 'da gezinirken gözden kaçırdığım bir GranTurismo5 eklentisi buldum. Nasıl da görmemişim bunca zaman;
Race Track & Test Track diye bişiy. Hemen yükledim. Müthiş bir düzlük veriyor ve araçların son hızlarını, G kuvvetlerini, 0-100/200 hızlanmasını, 0-400/1000m zamanını vs... ölçebiliyorsunuz.
GT5 'in ana menüsüne ekleniyor. Keyifli
Yorum Yap
Yorum Yap