Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Hayır Sarvencim adaptif nedir biliyorum ondan bahsetmiyorum, benim arabalarımda R50 haric orjinal mercekli bi-xenon far var neyse bir ara anlatırım sana karsı karsıya geldigimiz zaman. Leveler sensoru butun Xenon farlarda mecburisdir arabanın yojus asagı giderken mercegini yukarı dogru kaldırır yokus yukarı giderken de asagı dogru indirir, ama sonradan yapılanlarda bu yoktur cok yordun beni...
Adaptif derken benimde bahsetmek istediğim oydu. Sonradan takılanlarda bu özelliğin olmadığını biliyorum. Benim asıl sormak istediğim bu leveler sensörü sonradan takılamıyomu peki ? şu anda oto elektriğe biraz uzak kaldım yoksa iyice araştırıp tam net bilgileri yazardım nerde eski lord sarven
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Adaptif derken benimde bahsetmek istediğim oydu. Sonradan takılanlarda bu özelliğin olmadığını biliyorum. Benim asıl sormak istediğim bu leveler sensörü sonradan takılamıyomu peki ? şu anda oto elektriğe biraz uzak kaldım yoksa iyice araştırıp tam net bilgileri yazardım nerde eski lord sarven
Adaptif ayrı birsey , virajlarda dondugun yöne ceviriyor farları bu bahsettigimiz ayrı birsey yine karıstırıyorsun. Hersey sonradan takılabilir sonucta ama astarı yüzünden pahalıya geldikten sonra gerek yok.
Adaptif ayrı birsey , virajlarda dondugun yöne ceviriyor farları bu bahsettigimiz ayrı birsey yine karıstırıyorsun. Hersey sonradan takılabilir sonucta ama astarı yüzünden pahalıya geldikten sonra gerek yok.
Yani.. benimde demek istediğim en baştan oydu, her türlü takılıyo şimdi aracım satılsa R56 bakıcam mesela araç çok iyiyse ve mercekli far yoksa alırım yani
Aslı murat_ozekin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
valla vazgeçmedimde vazgeçirceksiniz ben napıcam şimdi
Ozan'da cmd vardi ona dusunulmustu ama komple cms izgara, tampon uygulayinca lip ve difuzor takilabilinioodu..
bizde yanlis bilgi olmas
isim yapmis degil isinin ehli bir ustaya gitmen lazim bence
Yorum Yap