Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Kasa aynı değilmi ne fark var ? benim bildiğim kadarıyla body kit direk uyuyor ama yanlışta biliyo olabilirim. Direk uyumlu olmasa bile iyi bir kaportacıda uydurulur.
R60 countryman cooper ve cooper s kasaları aynı evet, ama tamponlar tamamen degisik ayrıca tampon demirleri de degisik ayrıca boyutları da farklı o yüzden yapılamaz, kaldı ki R56 veya R50 kodlu kasalarda body kit denilen sey tamponlar ve marchapiedelerdi ama ama Countyrmande body kit denilen sey Countryman Cooper S tamponu altındaki siyah parcaların cıkarılarak difusor benzeri arka tampon eklentisi ve ön difusor takılmasıdır yani aslında bir body kitten ziyade siyah plastik parcaların degismesidir ve sadece countryman cooper S tamponuna yapılabilir. Bu arada benim aracım Countryman Cooper S ve ön tamponumda JCW lip var Turkiyede ilk uygulayan benim musade edin biraz daha iyi biliyim
R60 countryman cooper ve cooper s kasaları aynı evet, ama tamponlar tamamen degisik ayrıca tampon demirleri de degisik ayrıca boyutları da farklı o yüzden yapılamaz, kaldı ki R56 veya R50 kodlu kasalarda body kit denilen sey tamponlar ve marchapiedelerdi ama ama Countyrmande body kit denilen sey Countryman Cooper S tamponu altındaki siyah parcaların cıkarılarak difusor benzeri arka tampon eklentisi ve ön difusor takılmasıdır yani aslında bir body kitten ziyade siyah plastik parcaların degismesidir ve sadece countryman cooper S tamponuna yapılabilir. Bu arada benim aracım Countryman Cooper S ve ön tamponumda JCW lip var Turkiyede ilk uygulayan benim musade edin biraz daha iyi biliyim
Buyur Alen abi muuusade senin (Kolpaçino 2 repliği) Alen abi şimdi bende JCW R60 ön tampon ve arka tampon olsun sen onları normal Cooper R60'a takamazsınmı diyosun ? benim body kit dediğim dodikler veya siyah parçalar değil komple ön, arka tampon ve marşpiyel dolu şekilde body kit dediğim budur.O da olmadı tampon demiri değiştirilir. Kasa aynıysa Alen abi affetmem bi şekilde çözerim ama işte onunla uğraşmak yerine direk cooper s alıp onu Jcw ye çevirmek daha mantıklı
Mesajı göster
Mercekli far varda JCW de ondan dedim. Hem bence gayet hoş görünüyo aracın duruşu değişiyo ve değeri artıyo. Şimdi diyeceksin sende niye yok ben aracımı satılığa koyduğumdan mercekli far almadım ama satarda herhangi bir araç alırsam direk mercekli far alıcam. R56 Lcı yı bilmemde normal R56 yı 1.000 tl ye hatta daha ucuza bile çözerler. Buda olsun olsun 2.000 tl olsun tabi çıkmalarından bahsediyorum. Şahsen ben alacak olsam çıkma alırım tanıdığım far temizlemeci var en kalın zımparadan en inceye doğru başlıyo sonra en kalın pastadan en ince pastaya sonrada bir cila atıyo diğer bakımlarınıda yapıyo oldu sana far sıfır
makyajsiz r56da olmuyor o is.. iyice bi arastir bakalim.. xenonsuz jcw de var ama bkz. USA
makyajsiz r56da olmuyor o is.. iyice bi arastir bakalim.. xenonsuz jcw de var ama bkz. USA
Makyajsız R56 da ne olmuyor anlamadım ? xenonsuz jcw Lcı kasalarda hiç denk gelmedim ama eskilerde gördüm tabi ki ama işte araç eksik duruyo mercek olmayınca bu benim düşüncem o yüzden almak lazım. Dediğim fiyatlara çok rahat bulunur.
Mesajı göster
Makyajsız R56 da ne olmuyor anlamadım ? xenonsuz jcw Lcı kasalarda hiç denk gelmedim ama eskilerde gördüm tabi ki ama işte araç eksik duruyo mercek olmayınca bu benim düşüncem o yüzden almak lazım. Dediğim fiyatlara çok rahat bulunur.
Burda direk paket olarak satılıyor ama dikkat edersen sadece Cm S icin uyumlu gorunuyor, bunun sebebi tamponların tamamen farklı olması. Yani bu kiti almadan once her halukarda tamponları ve ön ızgarayı degistirceksin. Ciddi bir maliyet. Cok cok guzel olur ama gercekten deli paralara gelir.
Zaten bu masraflara kadar, satar CM S alırsınız, en azından 4x2 ikinci el temiz bulursunuz. S olsa araç hadi neyse ama Diesel'e bu kadarı fazla gelir bence. Ha diyelim yaptınız, keyif alırsınız ama o duruşun altında o gidiş bence uyumsuz olur. (şahsi düşüncelerimdir kimse alınmasın)
Haklısınız arkadaşlar kimseye itirazım yok ama servislede konuştum ön ve yanlar uyumlu önede takılıyor. tamam ızgaralar faklı haklısınız ama ön alt taraf düzen kesit biçim aynısı. Arkada sıkıntı var tamponda. plastik kısım ve egzos kısmı
farklı. onuda tampon değiştirilerek hallediliyor. zaten amacım ızgara değişsin mercekli far gelsin değil. sadece body kit olarak düşündüm
Abi bak üsenmedim sana photoshop'ta Countryman dizel ve Countryman S'i üst üste koydum ve sonra opocity'sini dusurdum boylece iki araba da üstüste gorunuyor. Dikkat edersen dıs cerceveler aynı ama ic kısımlarda farklılıklar var. S'te ki alt parcayı söküp yerine takıyorlar bildigim kadarıyla Dizel'de boyle birsey mumkun degil cunku ic kısımlar farklı. Ama yaparız diyorlarsa denesinler tabi ama bence sana parcayı aldırdıktan sonra aa olmuyormus bu diyecekler.
Ozan eline saglik. Arabalar ayni renk oldugu icin telefondan cok net anlasilmiyor ama bence birinin onunun solunu, digerinin onunun sagini koyarsan farklar daha net gozukebilir.
Ozan eline saglik. Arabalar ayni renk oldugu icin telefondan cok net anlasilmiyor ama bence birinin onunun solunu, digerinin onunun sagini koyarsan farklar daha net gozukebilir.
35KES99 via Tapatalk
ok bu sefer de rengini actım fotoların detaylar gorunsun diye.
Yorum Yap