Sabahtan ustalar ışık hızıyla Dashboardu söküp gerekeni yapmışlar ve teyp yerine takılmış, gittiğimde bu neticeyi görmek yüzümü hayli gülümsetmeye yetti diyebilirim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
İngiltereden yeni gelen arka quarter Window çerçevelerini ve camları, montajı yapacak olan otomobil camcisi ustasına bıraktım. ( ustamız klasik otomobil üzerine iyi bir ustadadir ve camları çerçeveleri götürdüğümde dükkanında 1975 Rolls Royce Corniche Cabrio vardı, sizler icin bir kac foto çektim
Yorum Yap
-
Lakin tam cam montajları başlayacağı esnada arka direkler üzerindeki döşemenin arka camın ust kısmı ile alakalı kısımlarında deformasyonları farkettik
Arka cam 3-4 kez sökülüp takıldı bu esnada döşemenin ince olan bitiş yerlerinde deformasyonları olmus, cam montajını ertesi güne bıraktık sabahtan döşemeler sökülecek ve yenisi yapılacak sonra camları montaj yapacaklar
Yorum Yap
-
Bugünlük yapılanlar bunlar, işlere biraz hız verdim, zira artık bitsin ve garaja çekiyim istiyorum kafamdan çıksın istiyorum. Kısmetse cuma günü sabahtan bitmiş olacak ve pasta cila işlemleri başlayacak, cuma akşamınada onları bitirirlerse herşey bitmiş olacak.
Yapılanlarla ilgili yorumları olanları bekliyorum, her türlü eleştiriyede açığım herkes böyle bılsın ve kımse cekınmesın, bazen ınsan cok odaklanınca uzaktan goren bır goz gıbı goremıyor ve körleşiyor. o yuzden olumlu olumsuz herkesın yorumlarını beklıyorum.
Yorum Yap
-
fenerci
Yorum Yap
-
Tekrar tekrar masallah boya cilalama kismina benim tavsiyem aquartz(sanal pazarda var) veya gtechniq(kendi web sitesinden alabilirsin) yada nano olmayip polish ,glaze ,wax seklinde ilerlenecekse sonkat olarak atilan urunlerinden waxa zymol glasur (trde yakin bir tanidigim dist.)oneririm .Bu araba hak ediyor tekrar tekrar masallah .sigpic
Yorum Yap
Yorum Yap