kader kismet..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 f 0001
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfenerci bey abi yaptiginda dinleriz o vakit
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSes kaydı ile sadece önyargı oluşturabilirim ve tabikide çekerim, ama. Gercek sesi arabada dinlemek lazımdır, yıllarca Formula 1 aracının sesini televizyonun küçük hoparlorunden dinlemek ve gercek sesi duyduğundaki fark gibidir ses olayı
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstero zaman biz meraklilara arac sahibi olarak sen ses kaydi yollarsin bu konuda anlasabilecegimizi dusunuyorum..
Bir yorum yaz:
-
o zaman biz meraklilara arac sahibi olarak sen ses kaydi yollarsin bu konuda anlasabilecegimizi dusunuyorum..
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterusta bizide haberdar etsede yollarda surunmesek bare..
Bir yorum yaz:
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslinda yarında olmicak NDG, yapılanları hic beğenmedim o yuzden iptal ettim, sil bastan sıfırdan yapılacak, belki gunu birlik istanbula gelicem istediğimi tarif etmek icin yada detaylı bir çizim yapıcam ve yollicam, cunku yapilan is benim tarif ettigim sekille uzaktan yakından alakası olmayan bir şey yapmışlar. Beğenmedim o yuzden
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterceplikler olmadigindan sesi yarin alacagiz..
Bir yorum yaz:
-
ceplikler olmadigindan sesi yarin alacagiz..
Bir yorum yaz:
-
kucuk prens mdfdeyken bizde fenerci bey abi ile capacityde yimah yiyces yakinda olan is guc olmayani bekleris efem..
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkucuk prens suan mdf atolyesindeymis bende atolyeye dusuyorum bu arada istanbulda hava rezalet oldugu gibi trafikte korkunc.. yine ne varsa metrobuste var..
Bir yorum yaz:
-
kucuk prens suan mdf atolyesindeymis bende atolyeye dusuyorum bu arada istanbulda hava rezalet oldugu gibi trafikte korkunc.. yine ne varsa metrobuste var..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: