Daha 2 aydır kullanıyorum gerçi ama.
2008 Mini Cooper S (manuel)
Ortalama: 8.6 lt gösteriyor yol bilgisayarı. (arada gazlıyorum, çok olmasada dur kalka giriyorum günlük minimum 40 km yapıyorum )
Gördüğüm kadarıyla otomatikle manuel arasında 1.5-2 litreye yaklaşan farklar var.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
R56 Cooper S remapli
şehir dışı 10.7 Lt.
şehir içi şehir dışı karışık 12.3 Lt
şehir içi 13.5 - 14 Lt
Bir yorum yaz:
-
8.8e düştü bugün Minimi daha fazla sevmeye başladımCruise Control candır can
Bir yorum yaz:
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen benim yakıt son zamanlarda düşmeye başladı buda güzel bir durum tabi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdc6375 lci r56s 97oktanla sehir ici trafiginde 9.9lt
Bir yorum yaz:
-
dc6375 lci r56s 97oktanla sehir ici trafiginde 9.9lt
Bir yorum yaz:
-
12yle 10 arasında değişiyor yağ değişimini geçirmiştim 12nin üzerine çıktışimdi 10.4te
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi9.4 benkm surusume oranla az yakio valla
Bir yorum yaz:
-
Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha önce başka bir bölümde paylaşmıştım moralinizi bozmayayım ama 5.4 şehir içi r60 d ile yanlız biraz dikkat ederek oluyor normal kullanımda 6 civarı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Daha önce başka bir bölümde paylaşmıştım moralinizi bozmayayım ama 5.4 şehir içi r60 d ile yanlız biraz dikkat ederek oluyor normal kullanımda 6 civarı😉
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSehirnici kullanim 1 depo 398 km.. Cok gibi.. Ama depo da kucuk!En son düzenleyen tooncay; 24-05-13, 15:05.
Bir yorum yaz:
-
Bende sehir ici trafiginde ortalama 10.5-11.5 arasi gidip geliorum ama en son 13.1 gordum 😳
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin araba S miydi?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: