Evet. Kapet diye geçen yer. Bağlarbaşı mahallesi gülyolu sk'dayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Aslı FelixCrail tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDepoyu fulledikten sonra 200km gittim ve tekrar fulleyince yok artık dedim. 10km git 10km gel sıkışık e5 trafiğinde kullanıldı genelde. Eşim kullanmıştı.
3gün bir de ben kullanayım dediğimde bir oh çektim. 100km sonrası tekrar full dolum
Bir yorum yaz:
-
Aslı FelixCrail tarafından gönderilmiş Mesajı göster15lt belimi bükmeye başladı valla [emoji4] 9-10lt olsa keşke. Yarından itibaren eşimden alıp ben kullanıcam. O zaman belli olur durum [emoji4]
Güncel çekeyim bahaneyle; departman otomobilim MINI F60 Countryman ALL4 ve ortalamam 8,2 her gün fix idealtepe - şişli yapmaktayım.
Büyük bir heyecanla MINI One D Countryman'e geçişi bekliyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı FelixCrail tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOpet e giremedim. Shell ve po dan almamaya dikkat ediyorum. Yakıtında su vs çıkınca resmen süründüyor müşteriyi. Bu konuda opet çok iyi
Bir yorum yaz:
-
Opet e giremedim. Shell ve po dan almamaya dikkat ediyorum. Yakıtında su vs çıkınca resmen süründüyor müşteriyi. Bu konuda opet çok iyi
Bir yorum yaz:
-
Ben BP tavsiye etmiyorum. Hangi arabamda motorumda aldıysam %10 daha fazla tüketim gördüm.
Bir yorum yaz:
-
Depoyu fulledikten sonra 200km gittim ve tekrar fulleyince yok artık dedim. 10km git 10km gel sıkışık e5 trafiğinde kullanıldı genelde. Eşim kullanmıştı.
3gün bir de ben kullanayım dediğimde bir oh çektim. 100km sonrası tekrar full dolum
Bir yorum yaz:
-
Aslı onursumer tarafından gönderilmiş Mesajı göster15lt nasıl yaktırılabilir bilemedim acıkcası gazlayarak o şekil anca yakıyoruz
maksimum yaktığım 12.6 litre gibi birşeydi. o da benzin alırken sıfırladım. sonra 200 km üstü sabit gittim
Bir yorum yaz:
-
15lt nasıl yaktırılabilir bilemedim acıkcası gazlayarak o şekil anca yakıyoruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı FelixCrail tarafından gönderilmiş Mesajı göster15lt belimi bükmeye başladı valla [emoji4] 9-10lt olsa keşke. Yarından itibaren eşimden alıp ben kullanıcam. O zaman belli olur durum [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiduyduğum en yüksek tüketim diyebilirim (MINI icin)
Bir yorum yaz:
-
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Şehir içi 9,6lt ye düşürdüm [emoji4]
Bir yorum yaz:
-
15lt belimi bükmeye başladı valla [emoji4] 9-10lt olsa keşke. Yarından itibaren eşimden alıp ben kullanıcam. O zaman belli olur durum [emoji4]
Bir yorum yaz:
-
Walla benim sabit şehir içi dışı kullanım 9.0ltBasınca ama onu söylemeyim
Bir yorum yaz:
-
R55 S
200km sonra tekrar fulleyince 30lt benzin aldı. Günün fiyatı ile 200tl
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriste bu yuzden r53'u amerikadayken aldim hahahaha))
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: