Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Yazlık ist ev arası 110 km yola çıktım benzin ışığım yandı buraya kadar geldim hatta otobanda silivriden sonra 120 den aşağı inmedi araba
-
) bizim piston asaga oldu desenize
Ben sehirici fabrika verilerine +2 lt. ekliyorum hep. O zaman hic uzmuyor)
via Tapatalk 4
Bir yorum yaz:
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkınıyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde 9lt diye almistik abi 12nin altina dusmedi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de bugün baktım 6.3lt yakıyo çok yakıyo..
4.5lt yakcak dediler satarken
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı daneland tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini cooper diesel 2013
Çoğunluk kısa mesafe şehir ici olmak üzere ortalama 35 lt ile 350 mil yani 6.2lt/100 km. Otoyolda sürekli kullanmadım ama sanırım350 milden 450 mile çıkar,o zaman da 4.8lt/100 km civarı olur.
PSA motor diesel ler çok daha ekonomik diye okumuştum aynı tüketime BMW motorlar ulaşmıyor.
4.5lt yakcak dediler satarken
Bir yorum yaz:
-
Mini cooper diesel 2013
Çoğunluk kısa mesafe şehir ici olmak üzere ortalama 35 lt ile 350 mil yani 6.2lt/100 km. Otoyolda sürekli kullanmadım ama sanırım350 milden 450 mile çıkar,o zaman da 4.8lt/100 km civarı olur.
PSA motor diesel ler çok daha ekonomik diye okumuştum aynı tüketime BMW motorlar ulaşmıyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster20 dakikada 100 tl lik benzin harcadım
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster20 dakikada 100 tl lik benzin harcadım
Bir yorum yaz:
-
R53 Cooper S, İstanbul Park ta 20 dk lık seansta full olarak girdiğim depoyu yarım deponun biraz daha altında tamamladımKonuyu kitleyin daha birşey yazmayın
Bir yorum yaz:
-
8.5 litreye düştü. Bakalım daha düşecek miTrafiğe giriyorum ara ara yükleniyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı OAtes tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56 Cooper S remapli
şehir dışı 10.7 Lt.
şehir içi şehir dışı karışık 12.3 Lt
şehir içi 13.5 - 14 Ltbnm gp bu kadar yakmıyor
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: