Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Yazlık ist ev arası 110 km yola çıktım benzin ışığım yandı buraya kadar geldim hatta otobanda silivriden sonra 120 den aşağı inmedi araba
-
) bizim piston asaga oldu desenize
Ben sehirici fabrika verilerine +2 lt. ekliyorum hep. O zaman hic uzmuyor
)
via Tapatalk 4
Bir yorum yaz:
-
Adam Diesel tabi dagiliyoruz haydi bakalimAslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkınıyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdikınıyorumAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde 9lt diye almistik abi 12nin altina dusmedi
Bir yorum yaz:
-
Bizde 9lt diye almistik abi 12nin altina dusmediAslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de bugün baktım 6.3lt yakıyo çok yakıyo..
4.5lt yakcak dediler satarken
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiben de bugün baktım 6.3lt yakıyo çok yakıyo..Aslı daneland tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini cooper diesel 2013
Çoğunluk kısa mesafe şehir ici olmak üzere ortalama 35 lt ile 350 mil yani 6.2lt/100 km. Otoyolda sürekli kullanmadım ama sanırım350 milden 450 mile çıkar,o zaman da 4.8lt/100 km civarı olur.
PSA motor diesel ler çok daha ekonomik diye okumuştum aynı tüketime BMW motorlar ulaşmıyor.
4.5lt yakcak dediler satarken
Bir yorum yaz:
-
Mini cooper diesel 2013
Çoğunluk kısa mesafe şehir ici olmak üzere ortalama 35 lt ile 350 mil yani 6.2lt/100 km. Otoyolda sürekli kullanmadım ama sanırım350 milden 450 mile çıkar,o zaman da 4.8lt/100 km civarı olur.
PSA motor diesel ler çok daha ekonomik diye okumuştum aynı tüketime BMW motorlar ulaşmıyor.
Bir yorum yaz:
-
Koymarmı sana beAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster20 dakikada 100 tl lik benzin harcadım

Bir yorum yaz:
-
MINI'ler gergin!Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster20 dakikada 100 tl lik benzin harcadım
Bir yorum yaz:
-
R53 Cooper S, İstanbul Park ta 20 dk lık seansta full olarak girdiğim depoyu yarım deponun biraz daha altında tamamladım
Konuyu kitleyin daha birşey yazmayın
Bir yorum yaz:
-
8.5 litreye düştü. Bakalım daha düşecek mi
Trafiğe giriyorum ara ara yükleniyorum
Bir yorum yaz:
-
devamlı asılıyorsun heralde gazaAslı OAtes tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56 Cooper S remapli
şehir dışı 10.7 Lt.
şehir içi şehir dışı karışık 12.3 Lt
şehir içi 13.5 - 14 Lt
bnm gp bu kadar yakmıyor
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: