Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Video'lar elimde Haktan... Yasasin kotuluk...Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaha. Vespa'da net birsey soylemem cok zor. Bir gun tek biniyorum birgun iki kisi. Haliyle cok degisiyo
via Tapatalk 4
Wishdemonman
Bir yorum yaz:
-
Haha. Vespa'da net birsey soylemem cok zor. Bir gun tek biniyorum birgun iki kisi. Haliyle cok degisiyoAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVespayla mi
ben gecen sene izmirden bodruma vespayla gittim 30 tl ye baskan hahaa
via Tapatalk 4
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdievet ama benim yazılım falan yaptık ve surekli sport modtaAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim 8,6 ilginc biraz yakiyo seninki ozan
Bir yorum yaz:
-
Vespayla miAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyvah eyvah rakamlara bak :s
Dun 25 km'lik yolun basinda sifirlayip yolun yarisini yokus asagi 100 km/s ile yaptim (3.2 l)
45 dakika trafikte dur kalk yaptim. Eve vardigimda 4.4 l
ben gecen sene izmirden bodruma vespayla gittim 30 tl ye baskan hahaa
Bir yorum yaz:
-
Benim 8,6 ilginc biraz yakiyo seninki ozanAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster10,5 altına düsemiyorum ben. Aldıgım zaman 9.5'a falan düsmüstüm ama bu aralar hep boyle.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdinasıl oluyor o ya, benim kullanma seklimde bir problem var kesin. dizel'de 8.4 falandı benim.
Bir yorum yaz:
-
Eyvah eyvah rakamlara bak :s
Dun 25 km'lik yolun basinda sifirlayip yolun yarisini yokus asagi 100 km/s ile yaptim (3.2 l)
45 dakika trafikte dur kalk yaptim. Eve vardigimda 4.4 l
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi10,5 altına düsemiyorum ben. Aldıgım zaman 9.5'a falan düsmüstüm ama bu aralar hep boyle.
Bir yorum yaz:
-
Aldığımdan 0 lamıştım. Şu anda 9.7 gosteriyor. Ama servis ışığı yanıyor olduğundan fazla devir çevirmedim yarından sonra bakalım nolcak
Bir yorum yaz:
-
Evvettt;
Giovanni, tanimiyan arkadaslar icin R50 2004
71.000 KM
Bugun Istanbul - Izmir.
Ortalama hiz 85 km. Yakit tuketimi 6.1 lt.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBu otomatik cm all4 larda yakit ne durumda korkutucumu
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: