R53 s otomatik.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
İlk aldığım zamanlar 13 litrenin altına inmezdik kendileriyle. Bu aralar 11.6 Benmi yaşlandım yoksa hevesimi aldımda sakinleştimmi çözemedim
R53 s otomatik.
-
Kesinlikle doğru, ben de dün E-6 üzerindeyken eko kullanım ile 10.2'ye kadar düşürebildim,Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBasmayınca yakmıyor bu mınıler ama basıncada 2 katından fazla yakıyor
Normal şartlarda karışık kullanımda 12.4'ün altına düşüremiyordum ..
Bir yorum yaz:
-
dun ılk defa yakıt ekonomısı yaptım ortalamamı 5.9 a kadar dusurdum..Otobanda tabiki.
Ama sonra bır grup motorluya denk gelınce ısler degıstı
Basmayınca yakmıyor bu mınıler ama basıncada 2 katından fazla yakıyor
Bir yorum yaz:
-
Kullanıma biraz daha dikka etmeye başladım. Trafiğe girdim çıktım araba bastım 8.3e kadar düşürdüm
Bir yorum yaz:
-
kankaa senin cocuk ne yaksa hakkidir!Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster2011 S LCI // karışık kullanım şehir içi 11lt/100km
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen surekli sehir içi CM Dizel 8.3-8.4 arası gidip geliyorum.
Bir yorum yaz:
-
nasıl nerdeyim abi? AnkaradayımAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrçun nerdesin sen yaw mesaj atacaktım bugün sana nerelerdesin diye
))
abi su aralar iş şirket işleri var ondan pek giremedim foruma haklısın
Bir yorum yaz:
-
Bu aralar 9.4 gösteriyor. 7.0 litreye kadar düşürmüştüm ama birazcık basınca 9.4 oldu
2009 R56 Cooper S
Bir yorum yaz:
-
Şehir içi sürekli trafikte ortalamam 10.3 10.5 civarı... 2008 mcs düz vites
Bir yorum yaz:
-
2006 r52 cooper s cabrio otomatik
sehir içi min 9 max 15(dur kalk 0-100)
sehir dışı min 7 max 17-18(full 200 üstü)
şuanda karma 13 yarı keyif yarı trafik.
çoğunlukla bir depoda 300km civarı gidiyorum bir kere yarım depoda 300 km gitmişliğim var uzun yolda.
Bir yorum yaz:
-
Orçun nerdesin sen yaw mesaj atacaktım bugün sana nerelerdesin diyeAslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56 Cooper S (2009)
Ortalama: 7 LT
Min: 5.8 LT
Maks: 8.5 LT
R60 ALL4 (2011)
Min: 6 LT
Maks: 9 LT
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdisurekli kisa mesafe kullanmama ve arabanin surekli yatmasina ragmen 8.6 ort
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
R56 Cooper S (2009)
Min: 5.8 LT
Maks: 8.5 LT
R60 ALL4 (2011)
Min: 6 LT
Maks: 9 LT
Bir yorum yaz: