Bugun 450 km. Average hiz 84 km/h. Yakit tuketimi 6,7 lt/100km. Yarim depo yedi ama geriye goturmez. Ayriyetten klima hep calisti.
P.S 1 : Polis GBT icin durdurdu, ruhsati geri verirken 'ruhsata yanlis yazilmis, bu nasil 2004 dedi'
P.S 2 : Son 25 km, deniz kenarinda yolculuk, ben bole GIO gormedim. Yilan gibi yollar, serit ihlali bile yapmiyor GIO virajlari donerken.
Wishman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnlik tüketim benim sinirlerimi bozuyo)
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryol bilgisayarindan anlik tuketimi takip ederek kullanin , ortalamanin dustugunu hissedeceksiniz.)
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı GTCihad tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBendemi bir anormallik var acab 12 ltasagisina inemedim
Bir yorum yaz:
-
4000 KM,%10 u sehirici,kalaninda +120 Km,klima devamli acik,arac tam yuklu 4 eriskin + bagaj---->5.6 lt/100 km
Bir yorum yaz:
-
Fotoyu koyduktan sonra tekrar geriye döndüm 5.6 gösterdi bu seferde 90 km sabit cruise controlŞuanda 6.7 gösteriyor. Bunun içinde gazlamalarım, trafik çekmemde var
Cooperı seviyorum ya
Bir yorum yaz:
-
Alacati - Izmir otoban tecrubesi
Klima acik.
2 kisi + bavullar.
Cruise Control = 90 km/s
35KES99 via TapatalkEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstercoopers i utandirma yapma oyle seyler Aaaaa!soforlere yediriyorum benzini sahitsin
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKasmaya başladım. Dün Kartal'dan Cadde'ye 3.4 lt/100km ile gittimRölantide beklerken birer birer yükselmesi sinir bozucu ama
Bir yorum yaz:
-
Kasmaya başladım. Dün Kartal'dan Cadde'ye 3.4 lt/100km ile gittimRölantide beklerken birer birer yükselmesi sinir bozucu ama
Bir yorum yaz:
-
-
Dip gaz gidince 30 tl ile 50 km 60 krşOrtalama 8.4 gösterse de
Bir yorum yaz:
-
Ugrastim ne olur diye ama ancak bu oldu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: