Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaha. Vespa'da net birsey soylemem cok zor. Bir gun tek biniyorum birgun iki kisi. Haliyle cok degisiyo
via Tapatalk 4
Wishdemonman
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVespayla miben gecen sene izmirden bodruma vespayla gittim 30 tl ye baskan hahaa
via Tapatalk 4
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim 8,6 ilginc biraz yakiyo seninki ozan
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyvah eyvah rakamlara bak :s
Dun 25 km'lik yolun basinda sifirlayip yolun yarisini yokus asagi 100 km/s ile yaptim (3.2 l)
45 dakika trafikte dur kalk yaptim. Eve vardigimda 4.4 lben gecen sene izmirden bodruma vespayla gittim 30 tl ye baskan hahaa
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster10,5 altına düsemiyorum ben. Aldıgım zaman 9.5'a falan düsmüstüm ama bu aralar hep boyle.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdinasıl oluyor o ya, benim kullanma seklimde bir problem var kesin. dizel'de 8.4 falandı benim.
Bir yorum yaz:
-
Eyvah eyvah rakamlara bak :s
Dun 25 km'lik yolun basinda sifirlayip yolun yarisini yokus asagi 100 km/s ile yaptim (3.2 l)
45 dakika trafikte dur kalk yaptim. Eve vardigimda 4.4 l
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi10,5 altına düsemiyorum ben. Aldıgım zaman 9.5'a falan düsmüstüm ama bu aralar hep boyle.
Bir yorum yaz:
-
Aldığımdan 0 lamıştım. Şu anda 9.7 gosteriyor. Ama servis ışığı yanıyor olduğundan fazla devir çevirmedim yarından sonra bakalım nolcak
Bir yorum yaz:
-
Evvettt;
Giovanni, tanimiyan arkadaslar icin R50 2004
71.000 KM
Bugun Istanbul - Izmir.
Ortalama hiz 85 km. Yakit tuketimi 6.1 lt.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBu otomatik cm all4 larda yakit ne durumda korkutucumu
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: