Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Sarven kac para yakio demiyoruz kac yakiyo diyoruz
hepimizinki 1.6 ama baksana birimiz 13 lt yakarken digerimiz 6 litre falan yakiyor. E birimizinki 1.6 digerimizinki 3.2 degil heralde
Adminim konu zaten ne kadar yaktığı değilmi ha kaç litre yakmış, ha kaç tl yakmış yani benzin=para hepsi 1.6 ama kaç vites olduğu, beygiri ve torkuda önemli.
Karsiyaka - Alacati - Karsiyaka...
Hala Kas youndan aldigim depo oldugu icin bilgisayarimi sifirlamadim.
Son 6.8 idi, Alacati'ya giderken cevre yolu gidim gidim ilerliyordu, gelirken 120 nin altina dusmedim (ustune ciktigimda 133), ortalama 7.4 oldu.
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Aldığım gün o fiyatı verseler binmeden satardım 35 veren bir daha verirmi orasını bilmem ama satta hallederiz satmassanda mesajda son yazdığım şekilde yaparız üste ben hoşuna gidecek şeyleride eklerim boşuna S e çevirme satsan harcadığın paranın 1 lirasını kurtaramazsın onun yerine aracını satıp S al bitane
S e çevirmek gerçekten maliyetli olur gibi gözüküyor. Kaput bodykit vs. Yine de yarın bizimkilerle görüştükten sonra yazarım. Hayırlısı neyse o olsun
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Arabayi aldım ertesi gün talibi çıktı. Bende biraz binmek istemiştim. 1 ay olmadı daha. yarın minici akrabalarimla toplanıp konusucaz. 35e satarsam ne yapabilirim. Satmazsak nasil adam ederiz. Ayrıca arabam otomatik vites ve rahata alıştım açıkçası almanyadayken munihten parise manuel sürmek manuelden soğuttu :-) koalisyon sonrası yazarım sevgiyle kalın.
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Aldığım gün o fiyatı verseler binmeden satardım 35 veren bir daha verirmi orasını bilmem ama satta hallederiz satmassanda mesajda son yazdığım şekilde yaparız üste ben hoşuna gidecek şeyleride eklerim boşuna S e çevirme satsan harcadığın paranın 1 lirasını kurtaramazsın onun yerine aracını satıp S al bitane
Bir yorum yaz: