Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiBeni bu guzel havalar mahvedicek, 11lt su anda.
-
Uzun yolda 6.8 lt ye kadar düşüyor r56s ama geçen gün yalova eskihisar arasında dur kalk dur kalk ile ortalama 15 lere bile çıkıyor :S
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAraya passat serpistirdim bakalimne olucak ama all4 a da ninmek isterim.aslinda amacim benzinden kacmak degil zaten ayda 800 km max yapiyorum. Satisindan korkuyorum aylardir takip ettigim satilmayan araclar var. Millet bu zevki kirkulugozlerle izliyor.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Benim ort. normal kullanımda 8.5-9 arası. Sıkınca işin rengi değişiyor
En son yerine göre gazlı yerine göre cruise'lu karışık bi depoyla 550km falan yaptım
Bir yorum yaz:
-
DN5000 bir r60s all4 2011 model.. stock MINI... Buyrunuz kendi capinda yapmis biseyler..Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhep all4 mu geliyor artık?
r60cooper (manuel/otomatik)
r60 cooperS all4 (manuel/otomatik)
r60 cooperD (manuel)
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkucuk ayrinti artik 0 r60s gelmiyor.
2.el s bulabilir.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDizel'e bir bak istersen. Ya da all4 bakma. Bizim brnx ile brnx2 az yakıyor baya mesela. 9 civarlarında diye biliyorum.
2.el s bulabilir.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende countryman all4 bakiuorum otomatik ama bu benzinlerle almam all4 asiri yakiyor demekki
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi10.5'la cıktım yola bugun, cadde, nişantaşı derken 10.8 oldu geldim eve. nolucak halimiz boyle.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBende countryman all4 bakiuorum otomatik ama bu benzinlerle almam all4 asiri yakiyor demekki
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR60 jcw bile ona diesel olarak gelir arkides
22 nedir yahu! trajedi!
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaha bosuna dizel bakmıyordun tabi yazıkfenaymış
22 nedir yahu! trajedi!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCabriozan abi 22,8 desem bide idareli kullanıyom desem nası olur =O)
Zorla müdahil oldum valla =O)fenaymış
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster97oktan olmus 5keat.. olsun fakirlik..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: