Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ehh iste Auto Mini'n, daha fazla yakit tuketimi normal.
Benim Izmir yakit tuketimim 6,6 civari. Hakkini veren arkadaslarin ise tabiiki biraz daha fazla.
ilk bakımını yaptırdım 1 ay önce.sert kullanmaktan kastınız ne bilmiyorum ama fren kullanmam çok mesela ,gazada yolda kapışçak biri varsa yükleniyorum
bi de otomatik vites belki o da etkilidir
ilk bakımını yaptırdım 1 ay önce.sert kullanmaktan kastınız ne bilmiyorum ama fren kullanmam çok mesela ,gazada yolda kapışçak biri varsa yükleniyorum
bi de otomatik vites belki o da etkilidir
Bakimlarini aksatma Gokcem, oda yakita etki eder.
Izmir icin 8 az fazla, cok mu sert kullaniyorsun ki?
Fabrika verilerine gore one, normal, s, gp olsa olsa 0,5 -1 lt farkeder.
Bide sag ayak faktoru var tabii
ben 8.2 ken uzun yol yaptım sonra 7.9 'a düştü sonra yine 8.1 oldu şimdi 7.9 da yine .yol bilgisayarına bakamıyorum artık gaza basınca bi daha 8 lere cıkcak diyee bunun durduğu bi yer yok mu yada hala uzun yol yapınca düşüyo mu ?
Bahsettiğin veriler bence super kasmayın fazla.. Ben daha tek haneyi göremedim r53de
ben 8.2 ken uzun yol yaptım sonra 7.9 'a düştü sonra yine 8.1 oldu şimdi 7.9 da yine .yol bilgisayarına bakamıyorum artık gaza basınca bi daha 8 lere cıkcak diyee bunun durduğu bi yer yok mu yada hala uzun yol yapınca düşüyo mu ?
Bir yorum yaz: