Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI'nizin Yakıt Tüketimi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kemal
    yanıtladı
    12.9 u şöyle yaptık, 35 dk da Sultançiftliği sapağından Çerkezköye gittik. Aynı şekilde de geri geldik. Ertesi gününde de araç piste çıktı zaten

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2013 GPII ile ortalama 12lt.

Pist kullanımı gün sonu ortalama 12.9 lt. GPII gibi bir MINI için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
    r56 JCW ile günlük kullanım istanbul trafiği, dip klima ile 9.6 lt..
    Binicisi aramızdan ve ecoSpec seven bir dostumuz adı bende saklı
    GP2'yi 12.9 ortalamayla kullanan asılıp duruyor demektir. Normal kullanımda imkan yok..

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Haktan, Izmir de ortalamayi dusurmek daha kolay abi
    Aslinda her Mini az yakabilirde sadece ayaklarinizi ve ruhunuzu kontrol edebilmelisiniz..

http://www.youtube.com/watch?v=2zpGFJWisRA

Duz yol, acik trafik 6.vites 65-70 km seyredildiğinde

p.s. : 3 dis yakitla 230km range

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    2013 GPII ile ortalama 12lt.

Pist kullanımı gün sonu ortalama 12.9 lt. GPII gibi bir MINI için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Bir yorum yaz:

• murat_ozekin
    yanıtladı
    yalan yok abiler bende dedeğim gibi antalyadan buraya 5.1 lt/km yaktım ve 47 lt depoyla 920 km yol yaptı ))

Bir yorum yaz:

• Kemal
    yanıtladı
    Karma 9.0 lt zorlamanın alemi yok. 4.7 falan )

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu sorunun basima gelecegini biliyordum O yuzden bugun Seyahat bilgisayarini sifirladim. Süre, km, ortalama hiz, tüketim gibi verilere müdahale edemeden gösterebilecegim
    Yöntem de yaz da biz de düşürelim kardeşim 11lt ile geziyoruz yazık günah israf.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nasıl oluyor abi 4.7 lt yakışı da sıfırlayıp yalandan ara gazı verip mi çektin fotoyu naptın
    bu sorunun basima gelecegini biliyordum O yuzden bugun Seyahat bilgisayarini sifirladim. Süre, km, ortalama hiz, tüketim gibi verilere müdahale edemeden gösterebilecegim

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Nasıl oluyor abi 4.7 lt yakışı da sıfırlayıp yalandan ara gazı verip mi çektin fotoyu naptın

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    4.7 var 14.7 var şuan tam olarak 400-500 kmnin ortalaması 14.7. jcw alsam demekki 1 yıla parasını çıkarırım

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Daha da inmez sanirim duz yolda.. Ha bide arka koltuklar yatikti, belki aerodinamigi etkilemis olabilir

35KES99 via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Melih Özlem
    yanıtladı
    4.7 yakan Minim olsa vururum kırbacı vururum kırbacı

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    haktan gizliden LPG taktırmış yaw, aynı arabayı kullanıyoruz şaka mı bu?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    yahu şu arabaların cigerini açın biraz, bırakın pintiliği biz 16litreyle gezioduk Rodaj sırasında heheheh

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Dun sanirim bir rekora imza attim.. Izmirli arkadaslar bilir Gaziemir Opet'ten benzinimi alip bilgisayari sifirladim. Klima kapali, sunroof acik. Havalimanindan esimi alip Bostanli eve gittim. Yolum uzerinde hic yoksa 35 tane trafik lambasi vardir.
    Sonuc acagidaki gibi

Dizeli zorlayan JCW Oscar'ini aldim?

35KES99 via Tapatalk
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X