Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
12.9 u şöyle yaptık, 35 dk da Sultançiftliği sapağından Çerkezköye gittik. Aynı şekilde de geri geldik. Ertesi gününde de araç piste çıktı zaten
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster2013 GPII ile ortalama 12lt.
Pist kullanımı gün sonu ortalama 12.9 lt. GPII gibi bir MINI için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
Binicisi aramızdan ve ecoSpec seven bir dostumuzadı bende saklı
GP2'yi 12.9 ortalamayla kullanan asılıp duruyor demektir. Normal kullanımda imkan yok..
Bir yorum yaz:
-
Haktan, Izmir de ortalamayi dusurmek daha kolay abi
Aslinda her Mini az yakabilirde sadece ayaklarinizi ve ruhunuzu kontrol edebilmelisiniz..
http://www.youtube.com/watch?v=2zpGFJWisRA
Duz yol, acik trafik 6.vites 65-70 km seyredildiğinde
p.s. : 3 dis yakitla 230km range
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi2013 GPII ile ortalama 12lt.
Pist kullanımı gün sonu ortalama 12.9 lt. GPII gibi bir MINI için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
Bir yorum yaz:
-
yalan yok abiler bende dedeğim gibi antalyadan buraya 5.1 lt/km yaktım ve 47 lt depoyla 920 km yol yaptı))
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu sorunun basima gelecegini biliyordumO yuzden bugun Seyahat bilgisayarini sifirladim. Süre, km, ortalama hiz, tüketim gibi verilere müdahale edemeden gösterebilecegim
11lt ile geziyoruz yazık günah israf.
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl oluyor abi 4.7 ltyakışı da sıfırlayıp yalandan ara gazı verip mi çektin fotoyu naptın
O yuzden bugun Seyahat bilgisayarini sifirladim. Süre, km, ortalama hiz, tüketim gibi verilere müdahale edemeden gösterebilecegim
Bir yorum yaz:
-
Nasıl oluyor abi 4.7 ltyakışı da sıfırlayıp yalandan ara gazı verip mi çektin fotoyu naptın
Bir yorum yaz:
-
4.7 var 14.7 var şuan tam olarak 400-500 kmnin ortalaması 14.7. jcw alsam demekki 1 yıla parasını çıkarırım
Bir yorum yaz:
-
Daha da inmez sanirim duz yolda.. Ha bide arka koltuklar yatikti, belki aerodinamigi etkilemis olabilir
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
haktan gizliden LPG taktırmış yaw, aynı arabayı kullanıyoruz şaka mı bu?
Bir yorum yaz:
-
yahu şu arabaların cigerini açın biraz, bırakın pintiliğibiz 16litreyle gezioduk Rodaj sırasında heheheh
Bir yorum yaz:
-
Dun sanirim bir rekora imza attim.. Izmirli arkadaslar bilir Gaziemir Opet'ten benzinimi alip bilgisayari sifirladim. Klima kapali, sunroof acik. Havalimanindan esimi alip Bostanli eve gittim. Yolum uzerinde hic yoksa 35 tane trafik lambasi vardir.
Sonuc acagidaki gibi
Dizeli zorlayan JCW Oscar'ini aldim?
35KES99 via TapatalkEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: