Aslı Burak tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI'nizin Yakıt Tüketimi
Çöküş
X
-
-
Misafir cevap verdi
3 ile 6 litre arasi gitti geldi sehirler arasi 90 hiz sabitlenmis.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYav cm all4 otomatik gercekci tuektim 12 litre varnidir sehir ici meraktayim doyurucu bir bilgiye ulasamadim vallah bu arada benim 300c v6 3.0 dizel arac 8.4 yakiyordu
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYav cm all4 otomatik gercekci tuektim 12 litre varnidir sehir ici meraktayim doyurucu bir bilgiye ulasamadim vallah bu arada benim 300c v6 3.0 dizel arac 8.4 yakiyordu
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
evet bütün problem makastayurumuyosa depiştirelim burak birazda ONE kullan
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYok ya yurumuyo s ler
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Gokcem'in yakit tuketiminin sorununu buldum ben;
"Ilgi alanlari" kismina yazmis oldugu "makas" kelimesi
35KES99 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren azından performansıyla hakkını veriyordur diye düşünüyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖyle olmuyor işte, benzinliğe girince insan huzunlenıyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdip gaz da da bişey olmuyoki ben 0 100 çıkana kadar yaşlanıyorum keşke cooper s 'im olsa ozaman istediği kadar yaksın onemli değil
Bir yorum yaz:
-
hemen gafımı düzeltmek için baktım Gio 'ya maşallah diyimmodifiye için herkes seferber oluyo heralde forumda artık bana da birkaç tavsiyede bulunursunuz
Bir yorum yaz:
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhava filtresi okey de çip falan demeyinyok ben Giovanni'yi tanımıyorum biraz yeni olduğum için yardımcı olursanız sevinirim Giovanni mini'nizin adı mı
P.S: Bak Garaj diye bir konu basligi var, orda hemen hemen butun uyelerimizin konulari var.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
hava filtresi okey de çip falan demeyinyok ben Giovanni'yi tanımıyorum biraz yeni olduğum için yardımcı olursanız sevinirim Giovanni mini'nizin adı mı
Bir yorum yaz:
-
5 gundur falan 14.6 ama normal kullanmiyorum. Benzin fiyatlari artti ya kasiniyorum sanirim biraz
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen Giovanniyi tanımıyormusun ? Wishman'in kalbi kırılır aman diyim...
Tabiiki kirildi yasli kalbim off. :-(
P.S: Kekuti anlatsana 1,6 One motorlarina yapilabilecek kucuk islem ile HP arttirilmasini...
Wishman
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: