Aslı Furkan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
2 gündür TA sanırım simsiyah bir CM görüyorum.. Şişman bir arkadaş kullanıyor, flyer vereceğim birdaha görürsem..
Gördüğüm en güzel CM'lerden birisidir heralde..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 gündür TA sanırım simsiyah bir CM görüyorum.. Şişman bir arkadaş kullanıyor, flyer vereceğim birdaha görürsem..
Gördüğüm en güzel CM'lerden birisidir heralde..
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu Blackout olan mı simsiyah derken? Bana da bir arkadaşım söyledi senin gibi zindan bitane daha gördüm diye? Kaplama falan mı kanka?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 gündür TA sanırım simsiyah bir CM görüyorum.. Şişman bir arkadaş kullanıyor, flyer vereceğim birdaha görürsem..
Gördüğüm en güzel CM'lerden birisidir heralde..
ps.bu arada dun bir paceman'e flyer yerlestirdim silecegine haydi hayirlisisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tooncay
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYunan minisi.. Samos Adasından sevgiler...
[ATTACH]1706[/ATTACH]sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAren başkana ince bi pişti yaptım yanın R53 cooperla,,,
ama gelemedim peşinden yengemler vardı arkada,
malum çığlık spec =O)
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka hasdalda değil mi Haluk vardı yanımda o bana arkayı işaret etti bende yine makara yapıyo alev atıyo sandım sonra gazladım bana sonra kendisi dedi beyaz evo vardı arkada Şemsi diye kusura bakma kanka orada kavrayamadım
Haluk' un r53'te on numara ikinize de kocaman masallah
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap