Aslı shemsy tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ozanbalta
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryakında evolarınız sattırıcam zaten :P
saygilar.
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGel sen bi dene CM diesel'i benimle bigun, bakalim hosuna gidicekmi. Daha kolay olur karar vermen sonrasinda.
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteritina ile evolara 3boyutlu derin cizi(k)m yapilir.
saygilar.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
[QUOTE=shemsy;13949]valla gemiye gitmeden aslında olabilir gibi güzel fikir hatta seni böylesi boş bir vakitte yakalamışken hem evodan hem CM den birkaç kere alıp gemide efkar bastıkca bakarım bu kararımı vermeme daha yardımcı olabilir sanki
Olur dostum bana uyar fuar'a sabahtan gidip otopark birkac biseyler yaparız istersen
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla gemiye gitmeden aslında olabilir gibi güzel fikir hatta seni böylesi boş bir vakitte yakalamışken hem evodan hem CM den birkaç kere alıp gemide efkar bastıkca bakarım bu kararımı vermeme daha yardımcı olabilir sanki
bak 3 kişi olduk hatta keremin de bi çılgınlık yapası var sölim tehnada kıstırık seni cooperi, biyere de kaçamazsın whp yetmez =O)
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlaa farkederse tanri carpsin ayrica hic bisey yapamassiniz arkamda gapi gibin AlenC ile cin seddi gibin wishman var ayik olacaksin shemsyjim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
DediWishmanhayyyyyyy
Yorum Yap
-
[QUOTE=Ozanbalta;13951]Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla gemiye gitmeden aslında olabilir gibi güzel fikir hatta seni böylesi boş bir vakitte yakalamışken hem evodan hem CM den birkaç kere alıp gemide efkar bastıkca bakarım bu kararımı vermeme daha yardımcı olabilir sanki
Olur dostum bana uyar fuar'a sabahtan gidip otopark birkac biseyler yaparız istersensigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Yorum Yap
-
Ozanbalta
[QUOTE=NDG;13959]Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
vay adi hani beraber gidiyorduk?
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDenizcim sende atar yapmasana minisi olamayan üyelerimize yavrucuğum arkan sağlam diye
IT'S TIME
Yorum Yap
-
[QUOTE=Ozanbalta;13963]Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Senle ilk gün gidicez kızım
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTemam bebisim sustum!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaaaa ona gore Shemsy, mazallah Alen Surveyler ile anlasir gemini bir turlu alesta yaptirmaz, ben ise Sari Deniz'e yolun duserse yok Cin'in yok Japon'un balikci gemisi diye sahil guvenlikcilerle sorun yasattirabilirim. Gemi de ferrari kornasi bile olsa ise yaramaz. Takilmaya hazir NOS olsa knot'u yetmez....
DediWishmanhayyyyyyy
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlur dostum bana uyar fuar'a sabahtan gidip otopark birkac biseyler yaparız istersen
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap