Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
2 gündür TA sanırım simsiyah bir CM görüyorum.. Şişman bir arkadaş kullanıyor, flyer vereceğim birdaha görürsem..
Gördüğüm en güzel CM'lerden birisidir heralde..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Şu Blackout olan mı simsiyah derken? Bana da bir arkadaşım söyledi senin gibi zindan bitane daha gördüm diye? Kaplama falan mı kanka?
değil sanırım. Orjinal renk, seçkinin rengi.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Aren başkana ince bi pişti yaptım yanın R53 cooperla,,,
ama gelemedim peşinden yengemler vardı arkada,
malum çığlık spec =O)
Kanka hasdalda değil mi Haluk vardı yanımda o bana arkayı işaret etti bende yine makara yapıyo alev atıyo sandım sonra gazladım bana sonra kendisi dedi beyaz evo vardı arkada Şemsi diye kusura bakma kanka orada kavrayamadım
Kanka hasdalda değil mi Haluk vardı yanımda o bana arkayı işaret etti bende yine makara yapıyo alev atıyo sandım sonra gazladım bana sonra kendisi dedi beyaz evo vardı arkada Şemsi diye kusura bakma kanka orada kavrayamadım
Aynen Kanka siz yaklasik 1 km onumdeydiniz baktim s2k ve r53 dedim aren ve Ayn de gordugum r53. arkadan Yetişip slm vermekti niyetim zaten. Masallah cok guzel yapmissin s2k
Haluk' un r53'te on numara ikinize de kocaman masallah
Yorum Yap