Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriyi yani aksam geliyorsun o zaman
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterToplantim var aksam baby uzgunum.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİşte ben de bundan bahsediyordum
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYooo gayet evde oturuyordum, cagirsaniz gelirdim. Bittiniz benim icin. Bittiniz!!!!!
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlm dün konuştuk ya, sen demedin mi akşam annemler gelecek diye? Bak şişiririm gözlerini... Çık gel bugün feci eğleniyoruz
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVay be simdi öğreniyorum ha beni keklemeye calıstı resmen bu adam Cabriozan bittin sen!
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlla alla bak adam cagırmıs haberin bile yok senin, neden bitiyormusum ben
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYahu adam cagırmıs yalan konusmussun bana evdeydim dedin ona annemle işim var demissin tabii ki biticen bir de vicdan azabı cektiriyorsun kaldı ki adamın evine ben davet edecek degilim herhalde
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaha annemler yurt dısından geldi dün aksam onlarlaydım len ne yalan konuscam Orda kaldım dün gece, simdi evime geldim daha
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstere daha ne gelemeyecekmissin dun aksam iste Alla alla
Yorum Yap
-
Arkadaşlar,
MASLAK 1.KISIM OTO SANAYİ GİRİŞİ'nde çok sıkı polis kontrolü var, köprü altı ve göbekten geçişte iki farklı yerde çeviriyorlar, kısacası hiçbir yerden kaçış yok.
Sivil polisler hiç bir şekilde anlaşılmıyor, göbekte gri renkte bir doblo var çevresindeler ...
Kaynak: Opel Çiftkurtlar Plaza'da çalışıyorum, her şey çok net bir şekilde karşımda şuan, patır patır herkes dökülüyor ... !!!Volkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Sanayi icinde arabami ceviriyorlar saka gibiler 1 saat evvel bise yoktu yaw ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap