Aslı 4eva tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKilometresi kesinlikle endişelendirmesin:
1) 54bin km de aldığımda araç fabrika çıkışlıydı. = 170hp. yani güç modifikasyonları 54-60bin km arasında benim tarafımdan yapıldı.
2) yaşlı ve titiz bir adamım sakin uslu kullanırım. ara ara gücün tadına bakarım benden önceki sahibi de arkadaşımdı, o da gayet sakin ve uslu kullandı. şimdiki sahibinin de düzgün bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. aracın bütün kullanıcıları ve seceresi biliniyor.
3) ben satarken araç kesinlikle km'sini ve yaşını belli etmiyordu. aracı gidin görün, kesinlikle 40-50bin km'deki halinden farklı değil. bakımları düzgün yapıldıysa ve düzgün kullanıldıysa çok rahat bir 100bin km daha çıkarır.
4) araç ile ilgili başka sorular varsa sorun cevaplarım. hatta zamanı ayarlarsak ve isterseniz aracı görmeye ben de gelir eski kullanıcısı olarak yorumlarımı söylerim.
5) aracı siz alın da yine tanıdık birinde kalsın uzaklara gitmesin ilk göz ağrım. sattığımda gözümden bir yaş damlası süzüldü... ya ben bu arabayı ne seviyomuşum be kardeşim arabeske bağladım resmen
Kehkehkeh
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok daha paşa olmadım 40 yasındayım ama sadece paşa çayı içerim guzel tahmin Şaka bir yana doğru söylüyorsun ben uzaktan başlangıç olarak tavsiye etmiştim yoksa AYN ye göstermeden bir daha araba almam, zaten artık 2.el almıyorum kesem izin verdiği sürece.
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyvallah paşam
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpaşam tramer de aslında başlı başına güvenilecek birşey değil. İnsanlar araçlarına kaskosuz binip, kaza yapınca da gidip sağda solda yaptırıyorlar. Sigortacının şase no 'dan sorgulatıp 0kaza bulduğu ama servisteki expertizde şaseleri düzeltildiği ortaya çıkan araba gördüm ben
Yorum Yap
-
4eva
özetle ikinci el araç alıyorsak yapmamız gereken en önemli şey ne olursa olsun yetkili serviste ekspertiz yaptırmak Burası Türkiye, dümenler ülkesi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtom yasliymis arkadaslar duydunuz mu
Kehkehkeh
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAP gri r53 su anda cok diri kondisyonda, km ye cidden takilmayin 100bin daha bana misin demez2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKilometresi kesinlikle endişelendirmesin:
1) 54bin km de aldığımda araç fabrika çıkışlıydı. = 170hp. yani güç modifikasyonları 54-60bin km arasında benim tarafımdan yapıldı.
2) yaşlı ve titiz bir adamım sakin uslu kullanırım. ara ara gücün tadına bakarım benden önceki sahibi de arkadaşımdı, o da gayet sakin ve uslu kullandı. şimdiki sahibinin de düzgün bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. aracın bütün kullanıcıları ve seceresi biliniyor.
3) ben satarken araç kesinlikle km'sini ve yaşını belli etmiyordu. aracı gidin görün, kesinlikle 40-50bin km'deki halinden farklı değil. bakımları düzgün yapıldıysa ve düzgün kullanıldıysa çok rahat bir 100bin km daha çıkarır.
4) araç ile ilgili başka sorular varsa sorun cevaplarım. hatta zamanı ayarlarsak ve isterseniz aracı görmeye ben de gelir eski kullanıcısı olarak yorumlarımı söylerim.
5) aracı siz alın da yine tanıdık birinde kalsın uzaklara gitmesin ilk göz ağrım. sattığımda gözümden bir yaş damlası süzüldü... ya ben bu arabayı ne seviyomuşum be kardeşim arabeske bağladım resmen
Yorum Yap
-
Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok duygulandım bende Buarada cuma gunu gittik arkadasa aldık senin aracı..Gercektende cok diri tertemiz duruyordu içi dışı. Gp tampon takmıs ama orjinalinide yanında verdi. Dun gece 3 e kadar hare giderme cila ıc temızlık ugrastık super oldu aracın emin ellerde
Yorum Yap
-
Beni biraz güldürdü
Son satirdaki motor özelligi baya iyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-otomatik-coopers-f1-vites-full-full-full-full-endolu-115272875/detay
Yorum Yap
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bu arabayi almayi dusunuyoruzda varmi taniya eden bilen mazisini hatirlayan?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
Yorum Yap