Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO arac yüklü ve yüksek güçler alınmış diye duydum göstermeden almayın derim
yoksa bizimkide yüklü hani
Ama feleğin sillesini yemiş gibi duruyor
Yani bu alınacağına, ilanda Mustafa'nın sarı tavanlı siyah JCW Bodykitli aracı var.
Hiç değilse Xenon falan var.
Kullanım belli, eski sahipleri belli. Ben o araç ile ilgilenirdim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYüklü olmasında problem olacağını sanmam, nasıl kullanıldığı daha önemli.
Yani bu alınacağına, ilanda Mustafa'nın sarı tavanlı siyah JCW Bodykitli aracı var.
Kullanım belli, eski sahipleri belli. Ben o araç ile ilgilenirdim
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYüklü olmasında problem olacağını sanmam, nasıl kullanıldığı daha önemli.
Kullanım belli, eski sahipleri belli. Ben o araç ile ilgilenirdim
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
Aslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar,
Yakin bir arkadasim malum sitedeki 241230924 ilan nolu arac ile ilgileniyor. Arac hakkinda bilgisi olan var mi acaba? Tesekkurler.
kazasız demiş bundan dolayı yüksek fiyat yazmış. Kısacası fiyat yüksek daha düşük olması gerekiyor. tşk.sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
245686597 ilandaki araç 8 ay önce 58 e sahibindendeydi 4 ay sahibinden de kaldı fiyatı bir indi bir çıktı ama satılamadı şuanki aracımı almadan önce niyetlenmiştim ama meonya onur abi vesilesiyle kayseriden kendi aracımı aldım. sonra bu aracı 53 e biri aldı 1 ay binip 63 e sahibindene koydu ondan da galerici alıp 63.750 ye yine satılığa çıkardı yani 8 aylık süre içinde araç 4. el değiştirdi bu aracın geçmişini bilen var mı? neden sürekli alınıp satılıyor ve dolar gibi fiyatı yükseliyor anlamış değilim34 LA 6426
instagram.com/hakankyv
Yorum Yap
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göster245686597 ilandaki araç 8 ay önce 58 e sahibindendeydi 4 ay sahibinden de kaldı fiyatı bir indi bir çıktı ama satılamadı şuanki aracımı almadan önce niyetlenmiştim ama meonya onur abi vesilesiyle kayseriden kendi aracımı aldım. sonra bu aracı 53 e biri aldı 1 ay binip 63 e sahibindene koydu ondan da galerici alıp 63.750 ye yine satılığa çıkardı yani 8 aylık süre içinde araç 4. el değiştirdi bu aracın geçmişini bilen var mı? neden sürekli alınıp satılıyor ve dolar gibi fiyatı yükseliyor anlamış değilimAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNar gibi araba işte,pazardan alıyosun bi tane eve geliyosun 10 tane.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Nar arkadaşımındı, takas edip büyük turbolu diğer aracı aldı.
Ne durumda bilmiyorum ama görseli güzel bir arabaydı1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap